Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przepustka

Tygrysiontko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pewnie większość już czytała i wie, że przepustka może wyjść na dniach. Planuję ową przepustkę kupić, jednak mam pytanie. Wcześniej nie interesowałem się tym za bardzo i nie przyglądałem się cenie przepustek. Ile przepustka kosztuje, gdy zostaje dodana do gry? Zawsze tyle samo kosztuje czy każda może więcej/mniej kosztować? 

5 euro z groszami kosztuje?

Opublikowano

Wyjdzie wyjdzie. Może nie za kilka dni, ale w grudniu wyjdzie. Kilka miesięcy już minęło i idzie zima. 

Na pewno nie w następnej aktualizacji bo to zapowiedział pracownik valve na reddicie. Przepustka kosztuje 5.99 €. Operacja będzie prawdopodobnie pod koniec grudnia albo na początku stycznia tak mi się wydaje.

Opublikowano
Na pewno nie w następnej aktualizacji bo to zapowiedział pracownik valve na reddicie. Przepustka kosztuje 5.99 €. Operacja będzie prawdopodobnie pod koniec grudnia albo na początku stycznia tak mi się wydaje.

No z tą aktualizacją to wiem :P 

Myślałem, że 5 ojro z groszami, tak więc czas zacząć zbierać hajs. 

Opublikowano

Operacja po operacji zawsze kosztuje "lekko" drożej, pewnie ok. 6 euro będzie.

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano
Standardowo 5/6 euro i pod koniec operacji promocja  :D ­

Tym razem chcę kupić jak najszybciej operację, gdy wyjdzie, żeby dropić skrzynki i sprzedawać, aby wyjść na + 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...