Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Crashe komputera w CS:GO

RushAndGoToWin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam problem, pisałem już wczesniej, po wyczyszczeniu safe bota, komputera działał dobrze 1tydzien, dzisiaj wracam po szkole, znowu to samo, tylko jeszcze gorzej.

Odpalam CS:GO, 2min turniejowego crash, i tak mialem 3x, po 3x komputer ( stacjonarny ) wydawał dziwne dźwięki i się włączał, pisało ładowanie systemu windows, po czym ekran się gasił i ładował od nowa komputer, znowu gasił, i musiałem go wyłączyć ręcznie.

Nie da się grać, w ciągu 14meczów, zabiłem tylko 5osób bo co chwilę crash, oczywiscie nie chce sie wlaczyc i zapewne mam juz bana na 30min za niedolaczenie do meczu.

Takie cos podobne, tylko widac co w grze i jakies dziwne koloru na ekranie ale dzwiek sie zacina i takie cos mam

Zalaczam link do zdjecia https://www.google.pl/search?q=cs+go+crash&biw=1600&bih=763&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwipkdz5iMPJAhUKfhoKHe6OANsQ_AUICCgD#tbm=isch&q=screen+crashing&imgrc=6U8YRfDJ-jH68M%3A

Pisane z laptopa.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Ym czy twoja karta graficzna jest leciwa? Tzn stara? Może w tym tkwić problem, karta nie wyrabia i odmawia posłuszeństwa. Niektóre karty by przedłużyć ich działanie wypala się w piekarniku

Opublikowano

Wygląda to na uszkodzoną kartę graficzną / niezaktualizowane sterowniki.  Najpierw sprawdź sterowniki, jeśli nie pomoże spróbuj sprawdzić tę kartę graficzną, np. u kolegi i powiedz czy jest to samo :)

MOBO:  GA-B85M-D3H | CPU: Intel Core i5 4460 3.2 GHz / Turbo 3.4 GHz | RAM: Geil Dragon 8 GB DDR3 CL11|
GPU:  Nvidia GeForce GTX 970 OC 4GD5T | CPU cooling: be quiet! Pure Rock BK009 |SSD: SanDisk 128 GB SSD|
PSU:
Chieftec 600W
| Tower: Zalman Z3 +

Opublikowano

Wygląda to na uszkodzoną kartę graficzną / niezaktualizowane sterowniki.  Najpierw sprawdź sterowniki, jeśli nie pomoże spróbuj sprawdzić tę kartę graficzną, np. u kolegi i powiedz czy jest to samo :)

Jak zrestartuję komputer 10x to się włączy na 5minut, nawet juz pulpit mi sie zawiesza, startup repair nie pomogl, aktualizacje wszystkie mam, nie mam pojecia co moge jeszcze zrobic a formata nie za bardzo poniewaz sam nie umiem, po 2 to kosztuje a po 3 komputer mimo tego dobrze chodzil, a od miesiaca nic nie pobieralem a jak pisalem nic mi sie wczesniej nie zacinalo, dopiero od wczoraj wieczorem taki blad mi sie pojawil podczas grania turniejowego z randomami

Opublikowano

Kiedyś miałem podobny przypadek z kartą graficzną, a dokładnie 9600gt 512mb. Nie używałem tego komputera, ale pojawiały się tam różne defekty graficzne w grach, filmach. Nikomu to nie przeszkadzało więc był normalnie używany. W końcu odmówiła posłuszeństwa i podczas gdy załadował się bios i miał się uruchomić Windos, komputer wydawał klika sygnałów dźwiękowych i tak w kółko. W moim komputerze było to samo. Wygrzanie w piekarniku może pomóc tymczasowo, ale jeśli źle to zrobisz, możesz zjarać sobie komputer, więc nie polecam tej oszczędności. Szykuj hajs na nową kartę graficzną :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...