Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CastelSky

Redux19

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

2cyk584.png

Główne cechy:

Typ serwera: SkyBlock

IP: mc.CastelSky.pl

Wersja: 1.7-1.8

Sloty: 500

Strona: CastelSky.pl

TeamSpeak3: spery.pl

Zwierzęta: Tak

Potwory: Tak

Wyjątkowe cechy:

- PvP na wyspach

- TnT na wyspach

- Drop z cobblestone oraz kamienia

2wh1j0k.png

Przedstawiamy wam [prawdopodobnie] jedyny taki SkyBlock w Polsce. Został on nieco połączony z cechami survivalu.

Na serwerze możemy zobaczyć wiele różniących się rzeczy od innych serwerów ze skyblockiem. Poniżej znajdziecie dokładny opis. Miłego czytania !

-----------------------------------

Jedną z bardzo wyjątkowych cech jest włączone PvP na wyspach oraz TnT przeciwnika może uszkodzić twoją wyspę. Lecz, aby utrudnić niszczenie wysp innych graczy dodaliśmy crafting tak zwanego "rzucanego tnt". Aby go zdobyć musimy trochę podropić surowce, tak podropić. O dropie poniżej

--------------

Drop - Jeden z głównych sposobów zdobywania surowców. Jak już wspomniałem wyżej, surowce możemy pozyskać z kamienia (większy drop) bądź z cobblestone (mniejszy drop). Aby ułatwić graczom zdobywanie tych surowców, dodaliśmy stoniarki, dobrze wam znane niekończące się bloki kamienia, które możemy dowolnie niszczyć. I również musimy się trochę namęczyć, aby zdobyć jedną stoniarke, bo aby ją stworzyć potrzebować będziemy 1 blok diamentu oraz 8 kamienia. Ale to raczej problem nie jest, ponieważ drop na serwerze jest całkiem przyzwoity. Również możemy pozyskać pieniądze za kopanie, aby wykorzystać je w sklepie.

----------------

Mini Gry - Aby zapewnić naszym graczom jeszcze większą rozrywkę, wprowadziliśmy na serwer (na razie) 3 tryby gier:

- Parkour (z top najlepszymi skoczkami)

- Paintball (według nas najlepsza mini gra, posiada rozwinięty system mianowicie za zabijanie otrzymujemy pieniądze, za które możemy kupować snajperki, bazuki, miny, granaty i wiele więcej przedmiotów, ale aby je zakupić musimy zdobyć odpowiednią rangę, na przykład Szeregowy, Kapitan i tak dalej. Również gra posiada top najlepszych graczy.)

- Spleef (prosta gra, niszcz śnieg aby przeciwnik spadł w przepaść)

----------------

Licznik w kilofie - Prosty, szybki i wygodny dodatek na serwer. Nazwaliśmy go licznik a pomysł zaczerpnięty z dobrze wam znanej gry CS:GO. Początkiem nazwaliśmy to stattrak lecz, aby nie robić z tego cs'a zmieniliśmy nazwę na banalniejszą - licznik.

Polega to na tym, że gracz po wpisaniu /licznik kup (mając 3 diamenty) dodaje nam licznik wykopanych kamieni oraz cobblestone do kilofa tym samym zmieniając nazwę na IP naszego serwera Prosty i jakże przyjemny dodatek.

----------------

Wszystkie skrypty są autorskie, lecz pluginy już po części nie.

-Serwer tworzony był ponad miesiąc, przy czym serwer powinien być idealnie zrobiony-

2a4sbut.png

Właściciel - HorskYYY

Technik/Właściciel - Denis1337

Admin - Redux

---------------

Zachęcam do komentowania oraz oceniania serwera.

Będą to beta-testy serwera, więc wszelkie błędy prosimy zgłaszać administracji lub poniżej w komentarzach.

---------------

722984d4b1b98cd2gen.png

Opublikowano

w końcu taki skyblock o którym wiele osób mówiło, żeby można komuś wyspę roz****ać :D podoba mi się ! :D w końcu skyblock nie będzie taki nudny ;>

Jeśli chcesz abym odpisał w temacie, oznacz mnie @Manna;3

;-)

Opublikowano

trochę pograłem i :

- brakuje mi dropu do eq

- stoniarki na spawnie sa tragiczne, na tych płotkach xD albo dodajcie jakieś normalne albo w ogóle, na tym sie kopać nie da jak ci cobbel odlatuje na 10 kratek ;x

- 500 slotów trochę przesada xD na skyblocku którym znam po pół roku gra po 80 osób więc zanim to zapełnicie ;] 

- też jak grałem wbiłem byłem sam na serwerze, pokopałem na afk przychodze i 20 osób ;_; taki dziwny skok graczy xD później znowu pustki były 

Jeśli chcesz abym odpisał w temacie, oznacz mnie @Manna;3

;-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...