Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer p4story - rekru do gildii

Corragi0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, wiem, że dużo ludzi przestało grać na PL'u i zapewne część z nich szuka serwera na którym można fajnie pograć z dużą ilością graczy, proponuję więc serwer p4story :) Na stronce serwera macie wszystkie informacje na jego temat, można codziennie doładować sobie 9 KK za klikanie.

Ogólem to zapraszam na derki, do gildii H0RDA, jest to gildia złożona tylko z polskich graczy.

PW lub list do RutinoSkurwysyn

Z fartem :P

Opublikowano

Na stronce serwera macie wszystkie informacje na jego temat.

Tutaj bym polemizował.

Chyba że tylko ja uważam, iż informacje typu: "new costumes, new mounts, monster arena" za mało użyteczne :)

Zwykle w celu zasięgnięcia konkretnych informacji i tak trzeba wejść do gry i tyczy się to zdecydowanej większości serwerów.

Opublikowano

Tutaj bym polemizował.

Chyba że tylko ja uważam, iż informacje typu: "new costumes, new mounts, monster arena" za mało użyteczne :)

Zwykle w celu zasięgnięcia konkretnych informacji i tak trzeba wejść do gry i tyczy się to zdecydowanej większości serwerów.

Na stronie jest podany exp rate, drop rate i upgrade rate, na forum gry masz wszystkie patche które administracja p4story wniosła do gry - wniosek? Nie masz racji

Opublikowano

Exp rate, drop rate i upgrade rate - Przykro mi, ale dla mnie to nie jest użyteczna informacja.

I tak jak napisałeś na forum, a nie na stronie  są podane wszystkie patche.

Szkoda tylko, że sama pierwsza karta dostarcza mi jedynie małą informację na temat możliwości rzucania buffów przez kapłana w ruchu.

Zatem jak widać, żeby mieć ogląd sprawy w ogólny balans muszę sprawdzić wszystkie 8 kart, a te najstarsze przetłumaczyć z włoskiego... miodzio.

Ja rozumiem, ze dla niektórych interesującą zmianą jest wprowadzenie petów i takich tam bzdur jak łatwy zarobek, albo od razu set 24, Ale niektórym  żeby grać wystarczy jakaś sensowna wersja gry, gdzie chociażby  postacie nie ruszają się jak w błocie, jak to było na starszych wersjach gry.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...