Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BO2] Opłaca się nadal kupować na PC ?

bramencja555

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie,dużo osób gra? Opłaca się? Czy lepiej już black ops 3?

Oraz jeśli moge się spytać o cod ghosts

Hej jeśli pomogłem daj + 

Opublikowano

Jeżeli chodzi o Multiplayer to teraz wszystcy którzy mogli sobie pozwolić grają tylko w BO3 i jak na razie do MP go polecam.

CoD Ghost nawet nie warto myśleć nad kupnem, przy multiplayer. W BO2 teraz gra bardzo mało osób, jeżeli nie chcesz BO3 to warto poczekać aż ludzie wrócą do BO2, jeżeli w ogóle wrócą.

Ostatnio jak sprawdzałem na steam to było poniżej 700 osób...

Opublikowano

Jeżeli chodzi o Multiplayer to teraz wszystcy którzy mogli sobie pozwolić grają tylko w BO3 i jak na razie do MP go polecam.

CoD Ghost nawet nie warto myśleć nad kupnem, przy multiplayer. W BO2 teraz gra bardzo mało osób, jeżeli nie chcesz BO3 to warto poczekać aż ludzie wrócą do BO2, jeżeli w ogóle wrócą.

Ostatnio jak sprawdzałem na steam to było poniżej 700 osób...

Nie pierdol, na steamcharts w bo2 wieczorami nawet do 3k osób, a w takim mw1 600.

Opublikowano

Nie pierdol, na steamcharts w bo2 wieczorami nawet do 3k osób, a w takim mw1 600.

1) Właśnie widzę te 3000. I wszystcy nie grają tylko wieczorami, kiedy jest najwięcej osób.

2) W MW1 gra tak mało tylk na steam. W wersji no steam (wersja pudełkowa) nigdy nie musisz się martwić o znalezienie pełnego serwera i są jeszcze programy w których są dodatkowo inne serwery.

Opublikowano

1) Właśnie widzę te 3000. I wszystcy nie grają tylko wieczorami, kiedy jest najwięcej osób.

2) W MW1 gra tak mało tylk na steam. W wersji no steam (wersja pudełkowa) nigdy nie musisz się martwić o znalezienie pełnego serwera i są jeszcze programy w których są dodatkowo inne serwery.

W tym momencie 5k ;)

http://steamcharts.com/search/?q=call+of+duty

Opublikowano

W sumie racja ;) Nie chce mi się kłócić. Nawyraźniej ludziom znudziła się gra w BO3 i znowu grają w 2, ale tak i tak bardzo dużo osób gra w 3 w porównaniu do 2.

Dzięki za odpowiedź nadal nie wiem czy jest sens kupować BO3 te skakanie itp nie ciągnie mnie jakoś z drugiej strony boje się o ilość graczy w bo2 raz 5k a raz 700

Hej jeśli pomogłem daj + 

Opublikowano

Dzięki za odpowiedź nadal nie wiem czy jest sens kupować BO3 te skakanie itp nie ciągnie mnie jakoś z drugiej strony boje się o ilość graczy w bo2 raz 5k a raz 700

Jeżeli nie lubisz tych "skakań" po ścianach itp to BO2, bo to jest ostatnia część, gdzie nie ma takich bajerów.

I gdy sprawdzałem i było 700 osób to było tydzień temu :v

Ale polecam BO2

Opublikowano

Jeżeli nie lubisz tych "skakań" po ścianach itp to BO2, bo to jest ostatnia część, gdzie nie ma takich bajerów.

I gdy sprawdzałem i było 700 osób to było tydzień temu :v

Ale polecam BO2

Ehh kupie raczej bo2 mam nadzieje że ludzi nie obędzie w sumie myśle że w bo3 pograją tak do maja i potem przejdą na starsze części

Hej jeśli pomogłem daj + 

Opublikowano

Ja sam kupuje na dniach bo2.

Ostatnio u znajomka grałem w sobote koło 17 to było 3,5k ludzi, nie ma problemu z grą, wyszukuje lobby w kilka sekund nawet na trybie imprezka gdzie gralismy.

League Sharp  - Subscriber 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...