Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Wszystkie Hwangi Jak Wygladają I Co Dają?

ViiperPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym aby mi ktoś wytłumaczył jak wyglądają i co dają wszystkie hwangi (czyli mini hwang zloty i bialy hwang i normalny hwang chyba ze jescze jakis jest) chce sie dowiedzieć ponieważ myślalem ze hwang to ten co daje 550 defa ale potem dowiedzałem sie że są tez inne hwangi naprzykałd taki co daje 11000czy ileś tam HP

zbyt duża

Opublikowano

dołączam się do pytania i jak można to mogli byście mi wstawić pliki pack żeby widzieć te hwangi i inne bronie na 90/100lvl

Opublikowano

Mini Hwang to jest zbroja na 39 lvl Jest cala biala daje 250 Defa, i jest jeszcze zwykły Hwang od 50 lvl 550 Obrony. Nie wydaje mi sie aby był jeszcze jakiś zloty Hwang no chyba że po dogłębnym zmienianiu Itemków W Item_ Proto... To tyle ode mnie

3majcie Sie :0!

bez gif.

Opublikowano

Zależy od serwera na większość nie ma białych i złotych HWANG

Wodna - ( na większości jest ) i daje 350 deffa.

HWANG ( normalna ) - daje 550 defa

A reszta bonów zależy od GA ale wodna i hwang na większości jest w takich ilościach ^^

Opublikowano

Ludzie mam do was WIELKĄ PROŹBE! Z moim zarąbiście szybkim netem -.- klijent sciąga się 5h więc proszę was o wrzucenie mi samych plików z csyt2 chodzi mi o te pliki które umożliwiają widzenie złotego hanga itp a także epickich tarcz hełmów itp

@down jeżeli to było do mnie to mówię że chodzi mi o csyt2 a jeśli nie to już chyba każdy powiedział że to zależy od serva =.=

Opublikowano

Bialy hwang zloty hwang i mini hwang zalez yod serwera czy w ogole jest i ile daje defa hp itd:)

2mfylg6.png

Opublikowano

mini hwang robi się ze stalki +9 - 350 defa

Hwand robi się z mini hwang +9 -450 defa

Gold hwang z Hwanga +9 - 710 defa

Biały hwang z gold hwanga +9 - 850 defa - chyba

Pozdrawiam

(zbieram + nie - :) )

Opublikowano

A ja tam wole serwery bez tego jebanego pirdolenia. Po prostu stalka po stalce hwang ten najzwyklejszy z PLA i koniec.

DAWAJ MINUSA - !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość WhiteSTAR1906
Opublikowano

Nie wiem, komu by się chciało robic jakiegoś tut'a ze wszystkimi hwangami... Oryginalnie są 4 rodzaje HWANG, aczkolwiek GA serwera może zrobic, że np. hwang Ci daje 1000 defa a biała np. 2000... Więc nie ma się co tu rozpisywac co one dają...

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

No więc tak, zazwyczaj jest tak, że jest mini hwang, hwang, złoty hwang i srenrny hwang

Mini Hwang zazwyczaj daje 350 defa

Hwang (zwykły) daje 450 defa

Złoty Hwang daje 550 defa

Srebrny Hwang daje 660 defa aczkolwiek to wszystko zależy od serwa np na niektorych srebrny jest zamieniony ze złotym.

A robi się tak STAL +10 = MINI HWANG

MINI HWANG +10 = HWANG

HWANG +10 = ZŁOTY HWANG

ZŁOTY HWANG +10 = SREBRNY HWANG

iI TO TYLE POZDRO

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...