Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Uwaga Na Rozmiarozmieniacz By Dsip!

adriank1419

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Uwaga uwaga! Nie ściągajcie nigsdy programów od disp!! Rozmiarozmieniacz i inne tworzy wam na C:\ plik services.exe, ktory was szpieguje i jest to keylogger! Ostatnio usunal mi konto i chcial zmienic pmaila na uwaga! "[email protected]"!!!. Wywalcie tego gnoja z mpcforum! Do modów prosze, abyscie nie dawali mi warna, chce tylko ostrzec was i innych userów! To naprawde zlodziej! Nie sciagajcie programow od niego! Na YouTube mam film jak koncze z metinem, tam w mailu jest dowod, ze jest zmiana maila na [email protected]. link do kanału macie na sygnie. Lif sie wypiera ze to nie keylogg mimo ze av go wykrywaja . Jestes zalosny koles, mam tyle dowodow, ze w kazdej chwili mogę iść z tym na policję,oni szybko sprawdzą ip twoje z mpc i dojda do tego Disp, a moze to ty nim jestes? Wiesz ze za rozpowszechnianie wirusów jest nielegalne i mozesz dostac za to kare pieniezna, a ze w nazwie masz 94 to twoi rodzice pojda siedziec... Lepiej sie przyznaj bo bedziesz mial przechlapane.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Wiesz skanowanie komputera też czasami się przydaje...

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

@Sebos2

Masz racje :)

@adriank1419

Miałem tego key'a na kompie....

2 tyg. i po koncie

Na szczęście się tego pozbyłem...

mrsizamo.png

By MM

Server Tiveria.pl

Opublikowano

Ten proces nie mógł się stworzyć, ponieważ instaluje się z windą

to plik potrzebny do użytkowania windy.

służy do obsługi serwisów.

Nie da się go wywalić :P

Opublikowano

@UP noobku! Byly wtedy 2-3 procesy service(s).exe i on szpiegowal. 1 to byl windowsowski, nie do zakonczenia w menedżerze, a ta reszta sie dała. plik tworzył sie na C:\ Jak nie wiesz to nie gadaj...

userbarwb.png

Opublikowano

To nadal to mam??:DxD

To jak się tego pozbyć jak tego pliku już nigdzie na kompie nie ma :P

@adriank1419

Uf już myślałem, że nadal mam key'a :)

mrsizamo.png

By MM

Server Tiveria.pl

Opublikowano

nie mam już pliku service.exe ;)

Ale mam serveces.exe, ale on jest z kwietnia 2009 roku, a wtedy jeszcze niczego takiego nie ściągałem :)

mrsizamo.png

By MM

Server Tiveria.pl

Opublikowano

Plik s e r v i c e s . exe odpowiada za uruchamianie i zarządzie usługami windows. Upewnijcie się, że ma cie uruchomiony JEDEN taki proces i czy ma on na 100% taką nazwę (wirus może mieć identyczna z celowo literówką)

Za pomocą np ProcesHacker możecie zobaczyć gdzie znajduje się plik uruchomionego procesu (jesli tam gdzie podał autor to na 100% śmieć i wywalić w trybie awaryjnym bądź zamknąć proces i wywalić normalnie)

Nie wywalcie sobie normalnego services.exe bo nie odpalicie windy xD

Ta cierpliwa sygnatura czeka na wenę jego właściciela. :-)

Opublikowano

Ten plik z hackiem to chyba service.exe a nie services.exe.

Ten service.exe było z jakimś wirem i był nowy, właśnie po ściągnięciu tego gówno...

A plik services.exe mam od dawna w folderze z Wondowsem (Win32) Czy jakoś tak :P

mrsizamo.png

By MM

Server Tiveria.pl

Pomocnik
Opublikowano

Przepraszam bardzo, ale wypraszam sobie zarzuty na temat Keyloggera w plikach od Disipa.

Ja je używam i żadne konto mi nie uciekło, pokaż mi proszę, gdzie masz w skanie keyloggera?

Może po prostu następnym razem nie ściągaj jakichś innych niepewnych hacków, zanim zaczniesz obwiniać bezpodstawnie?

Jedyny e-mail Disip'a to d****@gmail.com :)

Tyle ludzi pobrało Rozmiarozmieniacz'a i tylko Tobie zawaliło konto, no strasznie dziwne :)

@edit - o jest jeszcze jedna osoba :>

Opublikowano

Oj zobacz na UP kilka innych mowi ze po sciagnieciu stracilo konta... Dziwne, ze jak ja kompie po formacie, bez sciagania niczego, po uruchomieniu Rozmiarozmieniacza instaluje mi sie plik service(s).exe w glownym katalogu na C:\? A wczesnije go nie bylo? Jak to wytlumaczysz? I jak wytlumaczysz ze to on sie potem uruchamia za kazdym resetem kompa i cie szpieguje? I co zbieg okolicznosci, ze [email protected] chcial i zmienic maila, latwo sobie wymyslec ze ma maila w innym serwisie. Pozdro dzieciaku, co tylko krasc umie...

userbarwb.png

Pomocnik
Opublikowano

Oj zobacz na UP kilka innych mowi ze po sciagnieciu stracilo konta... Dziwne, ze jak ja kompie po formacie, bez sciagania niczego, po uruchomieniu Rozmiarozmieniacza instaluje mi sie plik service(s).exe w glownym katalogu na C:\? A wczesnije go nie bylo? Jak to wytlumaczysz? I jak wytlumaczysz ze to on sie potem uruchamia za kazdym resetem kompa i cie szpieguje? I co zbieg okolicznosci, ze [email protected] chcial i zmienic maila, latwo sobie wymyslec ze ma maila w innym serwisie. Pozdro dzieciaku, co tylko krasc umie...

Może masz wadliwą instalkę? Sformatowałeś "na szybko"? Zbieg okoliczności, że [email protected] chciał zmienić e-mail - może nie zbieg okoliczności, może ktoś się podszywa? Daj mi jednoznaczny dowód na to, że w Rozmiarozmieniaczu jest keylogger.

Weteran
Opublikowano

Heh dobrze wiedziec.

cos tak czulem bo tym autologinie by disp ;...

Mam w nosie co mi dasz , ale jak juz to Zbieram minusy

mpccopy.jpg

Co to jest? Ma pięć liter - pierwsza to "K", a ostatnia to "s". Twarde owłosione, w środku ma biały płyn.

Odpowiedź: KOKOS, a ty co myślałeś? ;p

Pomocnik
Opublikowano

Heh dobrze wiedziec.

cos tak czulem bo tym autologinie by disp ;...

Co takiego czułeś? :>

Czekam na jednoznaczny dowód, później proszę oskarżać.

Opublikowano

Siemka Tu Ziomek546 moje konto na mpc zostało ukradzione wraz z pocztą

Mi już okradziono konto 56lvl, i wiem jak to jest jak jakiś jeb*** lamus chaknie ci konto.Współczuje ci za ten czas spędzony na nabijaniu lvl'a i zbieraniu kasy na eq odradzam grania na Metin2PL! A co do ciebie Lif jesteś jeb**** lamusem który tylko umie kraść konta sam nabij lvl, a sorki nie potrafisz.Pozdro Dla Normalnych!

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Pomocnik
Opublikowano

Siemka Tu Ziomek546 moje konto na mpc zostało ukradzione wraz z pocztą

Mi już okradziono konto 56lvl, i wiem jak to jest jak jakiś jeb*** lamus chaknie ci konto.Współczuje ci za ten czas spędzony na nabijaniu lvl'a i zbieraniu kasy na eq odradzam grania na Metin2PL! A co do ciebie Lif jesteś jeb**** lamusem który tylko umie kraść konta sam nabij lvl, a sorki nie potrafisz.Pozdro Dla Normalnych!

Proszę o dowód, że w jakimkolwiek pliku od Disip'a jest wirus.

Opublikowano

Mało ludzi tu napisalo o tym, że stracili konta? Malo Ci?

Zmieniłem upodobania... Pomogłem ? - Lubię To !

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%,

które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

Jeżeli na skanie nic nie wykrywa to nie mam się do czego przyczepić. Pliki ściągacie na własną odpowiedzialność, u mnie nic takiego nie miało miejsca. Nie podaliście żadnych konkretnych dowodów więc zamykam.

T_Bag_Prison_Break_Signature_by_inspawn.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...