Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Myszka

Embru

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Potrzebuje pomocy w wyborze myszki. Miałem już kupować ss rival 300, ale przeczytałem że wycierają się w nich boki... Tutaj podam 4 myszki (nie wiem czym różnią się dwie pierwszy oprócz koloru - nie znam się)

Możecie doradzić, która z nich będzie najlepsza? Jak to jest z tymi gumowymi bokami w rival? Naprawili to może w jakiejś nowej? Nie przesadzajcie z ceną bo 250zł to jest max :)

Opublikowano

W nowym nakladzie to naprawili, jak sie mocno boisz, ze trafisz stary, ale to watpliwe (szukaj jakby co rival 300) to wez edycje "fade". Z tych co podales te kane sobie odpusc, zowie to dobra mysz, jak Ci sie podoba to mozesz ja brac zamist rivala, bo niczego jej nie brakuje.

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

Podajesz mi właśnie starszą wersje Rivala 6500dpi w której gumowe boki się ścierają ... Pomyśl trochę zanim chcesz komuś pomóc bo ktoś niedoinformowany mógłby ją kupić :)

EDIT: Kurde faktycznie wysłałem ss rival

http://www.morele.net/mysz-zowie-fk1-pro-gaming-mouse-czarna-avago-adns-3310-650183/

Tutaj zowie xD

Pół roku mam SS Rival kupiony z x-koma nic ani trochę się nie starło....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...