Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z myszką

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Od pewnego czasu mam problem z myszką, sprawdzałem kabel i nigdzie nie jest naderwany.

Problem wygląda następująco.

No myszka sobie działa i nagle przestaje, patrzę na laser, dalej się świeci, czyli myszka niby działa.

Po kilku chwilach jest sygnał dźwiękowy jakbym podłączył nowe urządzenie pod USB i znów działa.

Zdarza się też tak że po prostu mycha przestaje świecić i muszę odłączyć i podłączyć pod port żeby znów działało.

Jakieś porady?

Opublikowano

Próbowałeś wyłączyć i włączyć?

A tak serio to kabel pewnie Ci się odlutował w środku myszki, dlatego jest ten dzwięk "odłączania", poruszaj tym kablem przy samej myszce i zobaczysz czy się rozłącza czy też nie :D

1691169.jpeg

Metin to nie wszystko. 

Opublikowano

Miałem to samo, jest to problem myszki, rozkręć ją i sprawdź czy nie masz syfu i gdzieś się kabel w środku nie przerwał. Jak nic nie będzie to musisz nową myszke kupić 

Opublikowano

Próbowałeś wyłączyć i włączyć?

A tak serio to kabel pewnie Ci się odlutował w środku myszki, dlatego jest ten dzwięk "odłączania", poruszaj tym kablem przy samej myszce i zobaczysz czy się rozłącza czy też nie :D

Miałem to samo, jest to problem myszki, rozkręć ją i sprawdź czy nie masz syfu i gdzieś się kabel w środku nie przerwał. Jak nic nie będzie to musisz nową myszke kupić 

Sprawdziłem kabel, rozkręciłem mychę, dalej to samo, zastanawiam się nad zmianą myszki na bezprzewodową, baterie nie problem, tylko czy będzie jakaś dobra i rozmiarów zwykłej :D

Ktoś jeszcze jakies pomysły ma?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...