Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie związane ze Steam Guard

Mastereku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , czy jak kolega mi da konto , przed podaniem mi passow wylaczy steam guarda , ja wejde na konto , wlacze steam guarda , to bedzie ban na 7 dni na wymiane? Prosze o wypowiedz , a nie odpowiedz typu:   tak , nie

Opublikowano

A kolega pisal ze na 7 dni , inne osoby tez, czekam na inne info , 

To wkoncu jest ban na 7 dni czy na 14? Prosze o odpowiedz i skad to wiecie.

Opublikowano

Tydzien temu , w piatek wieczorem wylaczylem i wlaczylem steam guard i zmienilem haslo , no i dostalem bana na 7 dni tak jak mowia uzytkownicy , ale dzisiaj rano patrze i dalej jak chce zrobic wymiane to "Wystapil blad" i tyle. O co kaman?

za pomoc +10    fasttt bo mi sie spieszy

Opublikowano

Co ty gadasz przez jaki telefon jak mam 2 konto i normalnie moge sie wymieniac...

Czekam na inna konkretna odpowiedz a nie na taką beznadziejną nic nie wnosząca odpowiedz do tematu.

Opublikowano

Od 9 grudnia żeby się wymieniać bez czekania musisz mieć aktywny mobilny token w aplikacji steam na telefon, po wylaczeniu i wlaczeniu steam guarda i tak jest ban na 14dni

Opublikowano

Nie ma bana na 14 dni. Jest ban na 14 dni jak kupisz na allegro np kod aktywacyjny gre cs:go na steam i aktywujesz i jak aktywujesz 1 raz steam guard jest ban na 14 dni , jak wylaczysz 2 raz i wlaczysz to jest ban na 7 dni. A na 2 koncie nie mam aktywowanego tokena ani nic i normalnie moge sie wymieniac.  Czekam na odpowiedz

I ja nie mowie tutaj o czekaniu , czekac mozna czekac ale dlaczego tydzien temu w piatek wieczorem wylaczylem i wlaczylem steam guard i dalej ban nie minal?

Opublikowano

Jeśli hasło było resetowanie, konta nie będzie można używać do wymiany i korzystania z Rynku Społeczności przez 5 dni.

Skopiuj z tamtej strony i wklej tutaj to ze pisze na 14 dni.

Opublikowano

Wyłączony Steam Guard

Wymagamy, aby Steam Guard był aktywny przez 15 dni w celu zabezpieczenia twoich przedmiotów oraz środków w Portfelu Steam przed wykorzystaniem przez kogoś, kto mógł nielegalnie zdobyć twoje hasło. Jeżeli Steam Guard nie był uruchomiony na danym koncie przez 15 dni, nie będzie ono upoważnione do wymiany ani korzystania z rynku. Konta, które mają aktualnie wyłączony Steam Guard, nie będą upoważnione do wymiany.

A ty wyłączyłeś steam guarda więc czekasz 15 dni

Opublikowano

Ale to chyba jest zwiazane jak kupisz nowe konto i 1 raz wlaczysz steam guard? To jest na 14 dni

A ja wylaczylem 2 raz bo jak kupilem konto to bylo nowe i trzeba bylo wlaczyc steam guard i wtedy dostalem na 14

a teraz 2 raz wiec chyba na 7 dni , tak pisalo mi wiele wiele osob.. wiec nie wiem juz..

I czy jak tydzien temu w piatek wylaczylem i wlaczylem steam guarda i dzis zmienilem z wlaczonego steam guarda na to z zetonem i zalogowalem sie przez tel i trzeba bylo podac kod z emaila podalem to bede mial znow od dzisiaj na 14 dni czy jak? Wytlumacz mi to dobrze a dostaniesz duzo + rep

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...