Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Uwaga Na Rozmiarozmieniacz By Dsip!

adriank1419

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Uwaga uwaga! Nie ściągajcie nigsdy programów od disp!! Rozmiarozmieniacz i inne tworzy wam na C:\ plik services.exe, ktory was szpieguje i jest to keylogger! Ostatnio usunal mi konto i chcial zmienic pmaila na uwaga! "[email protected]"!!!. Wywalcie tego gnoja z mpcforum! Do modów prosze, abyscie nie dawali mi warna, chce tylko ostrzec was i innych userów! To naprawde zlodziej! Nie sciagajcie programow od niego! Na YouTube mam film jak koncze z metinem, tam w mailu jest dowod, ze jest zmiana maila na [email protected]. link do kanału macie na sygnie. Lif sie wypiera ze to nie keylogg mimo ze av go wykrywaja . Jestes zalosny koles, mam tyle dowodow, ze w kazdej chwili mogę iść z tym na policję,oni szybko sprawdzą ip twoje z mpc i dojda do tego Disp, a moze to ty nim jestes? Wiesz ze za rozpowszechnianie wirusów jest nielegalne i mozesz dostac za to kare pieniezna, a ze w nazwie masz 94 to twoi rodzice pojda siedziec... Lepiej sie przyznaj bo bedziesz mial przechlapane.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Nie... Na nowym kompie sciagnalem Rozmiarozmieniacza z mpc (komp po formacie, bez hackow, nic nie sciagane). I plik services.exe znow na C:\ ... Wiec co? Moze tylko Rozmiarozmieniacz ma keya. Albo pobieraliscie inne programy od tego ciula.

userbarwb.png

Opublikowano

Potwierdziło to kilka osób - wypier....my tego debila z mpc... A jesli nie odda kont i sie nie rpzyzna, to jestem gotow to zglosic chocby i na policje...

userbarwb.png

Opublikowano

No wlasnie ja tak ze urzywam wszystko smiga i mnie jeszcze nikt nie okradł..

JAK MI DASZ MINUSA TO BĘDZIESZ ZAJEBISTY

zu5reo.gif

WTF!!

Wielki powrót Lolesss`a ..

Opublikowano

Nie wiem, czy byl zarazony. Wszystko od tego gnojka to syf. Radze przeskanowac... Jestem pelnoletni, mam dowody, moge to zglosic...

userbarwb.png

Opublikowano

Nie chodzi o kradiez konta i nie to chcę zgłosić. Tylko rozpowszechnianie wirusów, w tym wypadku keyloggera oraz czerpanie z tego korzysci.

userbarwb.png

Opublikowano

Oj zobacz na UP kilka innych mowi ze po sciagnieciu stracilo konta... Dziwne, ze jak ja kompie po formacie, bez sciagania niczego, po uruchomieniu Rozmiarozmieniacza instaluje mi sie plik service(s).exe w glownym katalogu na C:\? A wczesnije go nie bylo? Jak to wytlumaczysz? I jak wytlumaczysz ze to on sie potem uruchamia za kazdym resetem kompa i cie szpieguje? I co zbieg okolicznosci, ze [email protected] chcial i zmienic maila, latwo sobie wymyslec ze ma maila w innym serwisie. Pozdro dzieciaku, co tylko krasc umie...

userbarwb.png

Pomocnik
Opublikowano

Może masz wadliwą instalkę? Sformatowałeś "na szybko"? Zbieg okoliczności, że [email protected] chciał zmienić e-mail - może nie zbieg okoliczności, może ktoś się podszywa? Daj mi jednoznaczny dowód na to, że w Rozmiarozmieniaczu jest keylogger.

Opublikowano

hmm mam Bit Defender 2010 (antywirus najlepszy) zaraz go ściągnę i uruchomię mam firewalla itp. i przekonam się czy tam naprawdę jest to key... czy inny syf ;]

Opublikowano

@Lif

Tak skany czyste ale istnieje takie cos jak PackRemover Mowi Ci to cos. ? ; )

699633491.png

Moje %% : )

10%[V]

20%[V]

30%[V]

40%[V]

50%[V]

60%[X]

70%[X]

80%[X]

90%[X]

BAN [[XXX]

Jesli ci sie podoba moja sygna daj 5* i ++; ) i zostaw slad po sobie ^^

Opublikowano

Napewno mu mówi .... z początku nie wierzyłem że tam keylogery są ale u mnie też był services.exe dlatego już nie ufam Lifowi który reklamuje keylogery Disipa ....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...