Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czym lepiej grać solo?

Afro_OP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko!

Jako, że dobiłem już 65 wojem i 40 łukiem mam zamiar zagrać czymś trudniejszym tzn. myślę nad 2 opcjami mystic/priest, i tutaj moje pytanie która się bardziej nadaje na granie solo.

[EU/PL] PolishUnOfficialServer x1 [Meteors/Clans/AutoClean/Chests/Kit]

IP: 163.172.16.242:13271

HURTWORLD

Opublikowano

Według mnie Mystic jest lepszy do gry solo, ponieważ przywołuje miniony, które pomagają w walce oraz ma silniejsze ataki względem Priesta ;) Szkoda, że wcześniej nie napisałeś, bo od niedawna znów pogrywam sobie czasem w Tere (NA, serwer: Mount Tyrannas), Gunnerem i również chciałam stworzyć Priesta/Mystica, ale slota mi zabrakło (można tylko dwa, a stworzyłam Reparea, bo lubię >.<). 

Opublikowano

Według mnie Mystic jest lepszy do gry solo, ponieważ przywołuje miniony, które pomagają w walce oraz ma silniejsze ataki względem Priesta ;) Szkoda, że wcześniej nie napisałeś, bo od niedawna znów pogrywam sobie czasem w Tere (NA, serwer: Mount Tyrannas), Gunnerem i również chciałam stworzyć Priesta/Mystica, ale slota mi zabrakło (można tylko dwa, a stworzyłam Reparea, bo lubię >.<). 

Propo tych slotów na wersji NA. Jak sądzicie, lepiej kupić sloty za golda od graczy, czy lepiej stworzyć nowe konto? Będę miał później problem z przełożeniem niektórych itemów z konta na konto?

Opublikowano

Stwórz nowe konto, bardziej Ci się to opłaci bo dostaneisz tego mouta na 7dni :P

Propo tych slotów na wersji NA. Jak sądzicie, lepiej kupić sloty za golda od graczy, czy lepiej stworzyć nowe konto? Będę miał później problem z przełożeniem niektórych itemów z konta na konto?

Ja jak na razie tworze nowe konta jak mi slotów zabraknie lecz na main koncie mam wykupione sloty. To jest tak, wygodniej wiadomo kupić sloty, ale oszczędniej zrobić nowe konto. :)

[EU/PL] PolishUnOfficialServer x1 [Meteors/Clans/AutoClean/Chests/Kit]

IP: 163.172.16.242:13271

HURTWORLD

Opublikowano

Wiesz, jeśli na coś zbierasz, a chcesz zacząć grę czymś innym to nowe konto, ale jeśli nie zbierasz i masz hajsy to raczej kupno będzie lepszym wyborem :P Jednak nie przeszkadza to jeśli ma się 2 komputery. Trade'em się normalnie wymienisz, więc wtedy nie warto płacić za sloty. Ja osobiście robię ciągle nowe konta, bo moje stanowisko wyposażone jest w 3 komputery ;)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

j/w Brawler - zrobiłam 2 dni temu (37 lvl) i na solo polecam - Kubasy rozwalam bez problemu, a na  Mysticu musiałam się napocić.

Opublikowano

Przed wyjściem gunnera, grało się jakoś lepiej. Powychodziły te op postacie, trochę się nimi pogra i odechciewa się grać starymi. Brawler już jest kompletnie odwalony. Można nim robić solo instancje do 44lvl, tankuje tyle obrażeń co lancer, a dmg ma jak berserker. W dodatku w dobrym combo można jednocześnie bić i tankować. Po co nowy gracz ma grać czymś innym, skoro taki brawler ma wszystko?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...