Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bezużyteczne słoneczniki

Pies Zbigniew

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Słoneczniki są w ogóle do czegoś przydatne? Myślałem że hamują rozrost niechcianych biomów. Rozłożyłem ich setki po całej mapie, a dzisiaj kiedy się po niej przeszedłem, cały świat był w crismon. Trawa z crismon, po prostu je ''wyrzuca'' z ziemi i rozprzestrzenia się dalej. Nie chcę mi się cały czas latać z cleanteminatorem, ani dopać jakiś dołów do samego piekła. Są na to jakieś sposoby?

Opublikowano

Słoneczniki powstrzymują Corrupt, ale Crimson już nie ^^" Takie niedociągnięcie deweloperów.

Niestety Clentaminator to najlepsza opcja, chyba że nie masz nic przeciwko używania zewnętrznych programów. Wtedy TEdit, ma opcję "czyszczenia".

Ja na Twoim miejscu po prostu zrobiłbym nową mapę. Jestem dość leniwy :P

Opublikowano

Słoneczniki powstrzymują Corrupt, ale Crimson już nie ^^" Takie niedociągnięcie deweloperów.

Niestety Clentaminator to najlepsza opcja, chyba że nie masz nic przeciwko używania zewnętrznych programów. Wtedy TEdit, ma opcję "czyszczenia".

Robiłem już masę nowych map, ale na tej zostaje na dużej, bo będę tam budował :D Niedługo puszczą mi nerwy, przejdę się po całej mapie i w całości zlikwiduje to gówno -.-

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Słoneczniki dają jeszcze buffa 'Happy' czy jakoś tak :P

TYRYRYRYRY  

TIRIRIRIRIRIIRIRIRIRIRIRIRIRIIRIRIRIRIIRIRIRIIRIRIRIRIRI

TERERERERERERERERERERERE

TUDUDUDUDUUDUUDUDUDUDUDUUDUDUDUD

TIRIRIRIRIRIRIRIRIRIR

Opublikowano

Jak nie chcesz rozrostu biomów to zrób dziurę na 3 bloki (albo 4, jeżeli się pomyliłem wybaczcie  :lenny:). 

Dla pewności odsyłam do poradnika Dodo: https://youtu.be/7qzkl0LYYlg

Porady do: CSGO, Terraria, BF4, WOT, WOT Blitz, Trove, LoL oraz Fifa!

jClHFR0.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...