Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z grafika.

DjLewys

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, mam taki maly problem. Otoz po odpaleniu gry na modelach (grafice) HD mam taki jakby garaz bez swiatla, caly ciemny, ledwo czolg widze I do tego lekko laguje.

Po wejsciu do bitwy wszystko wyglada jakby zachodzilo slonce a po wlaczeniu trybu snajperskiego jest czarny ekran. Kilka modow mam a jak je usune to nadal jest to samo.

Z tego co zauwazylem po odpaleniu SD jest ok, ale na niej grac nie moge bo mi nie odpowiada. :)

Wczesniej (3 dni temu) tego problemu NIE bylo.

Co na to poradzic?

Opublikowano

Wszystko jest wystarczajace na WOT'a. Stery aktualne. Czytanie ze zrozumieniem nie boli, przedostatnia linijka. Nagle z komputera karta graficzna nie wyszla..

Opublikowano

Możliwe że wina modów, po usunięciu jakieś ustawienia, pliki, cokolwiek mogło zostać i to ingeruje w pliki gry > wywala błędy. Czy doinstalowywałeś jakieś mody przed wystąpieniem błędów? Sugerowałbym reinstal gry, prawie na pewno pomoże.

Opublikowano

Nic nie instalowalem. Reinstal trakuje jako ostatecznosc, poczekam czy ktos ma inny pomysl. Tak czy inaczej dzieki za odpowiedz.

Opublikowano

Witajcie, mam taki maly problem. Otoz po odpaleniu gry na modelach (grafice) HD mam taki jakby garaz bez swiatla, caly ciemny, ledwo czolg widze I do tego lekko laguje.

Po wejsciu do bitwy wszystko wyglada jakby zachodzilo slonce a po wlaczeniu trybu snajperskiego jest czarny ekran. Kilka modow mam a jak je usune to nadal jest to samo.

Z tego co zauwazylem po odpaleniu SD jest ok, ale na niej grac nie moge bo mi nie odpowiada. :)

Wczesniej (3 dni temu) tego problemu NIE bylo.

Co na to poradzic?

Błąd textur reinstall i powinno być ok :)

Opublikowano

Wszystko jest wystarczajace na WOT'a. Stery aktualne. Czytanie ze zrozumieniem nie boli, przedostatnia linijka. Nagle z komputera karta graficzna nie wyszla..

Pomóc Ci to jeszcze, źle, gdzie Ty tam masz info o sterach? Alzheimera  masz?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...