Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy szybko połapię się w LOL`u?

xvxmaciekxvx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To wszystko zależy od tego, ile czasu chcesz poświęcić na grze i jak bardzo "kumaty" jesteś. Jednak osobiście uważam, że wszystko wymaga czasu i na początku ciężko będzie Ci się odnaleźć.

Opublikowano

2 miesiące i umiesz podstawy. 8 miesięcy i ogarniasz prawie wszystko. 2 lata ogarniasz całą mechanikę gry i umiesz ją wykorzystać.

Opublikowano

Żeby po prostu wiedzieć o co chodzi w grze i tak o sobie klikać to ogarniesz po 2 tygodniach. Musisz poznać większość postaci, co robią, przedmioty i ich zastosowanie itd. 

Żeby wejść na taki wyższy poziom i ugrywać jakieś gry rankingowe to musisz poświęcić na to już trochę dłużej czasu, kilka miesięcy czy może dłużej. Zależy ile będziesz grał i czy masz myk do gry :)

Opublikowano

Do nowego roku powinieneś nie być gównem, a potem zdobywanie wiedzy i skilla jest banalne.

Opublikowano

wybierasz postac i klikasz w ziemie, postac chodzi za myszką. Jeśli chcesz kogos zabic to w niego klikasz wtedy twoja postac atakuje. Te małe kreaturki są po to żeby się bić na środku w nieskonczonosc. Ignoruj je. uważaj na wieże (są w zmowie z enemy) 

Opublikowano

Jak jesteś gimbusem, to daruj sobie tą grę. Już wystarczająco toksyczne jest środowisko. 
Tak poza tym, oglądaj filmy na YT, najlepiej to poradniki - jest ich bardzo dużo.

maybenow.png

Opublikowano

Póki jeszcze nie jest za późno, SUPPORT to nie jest pozycja, której masz nie grać!

Jest to jedna z ważniejszych linii, pamiętaj, zostanie CI support graj z przyjemnością!

NO I JUŻ.

Zanim wbijesz 30 lv ogarniesz wszystko co trzeba by grać.

Potem przychodzi reszta.

Cześć! Życzę Ci dobrego dnia! Uśmiechaj się!

Opublikowano

Potestuj championy w rotacji i znajdź perełkę, która najbardziej Ci odpowiada. Graj normale z graczami 5x5. Podstawy ogarniesz w 2/3 miesiące.

|| exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP ||

Opublikowano

­

To wszystko zależy od tego, ile czasu chcesz poświęcić na grze i jak bardzo "kumaty" jesteś. Jednak osobiście uważam, że wszystko wymaga czasu i na początku ciężko będzie Ci się odnaleźć.

Zależy też od tego w jaki sposób koledzy Ci wytłumaczą wiele rzeczy.

Najlepiej się uczy grając z kimś. Mnie uczył chłopak i wspólni kumple, zrobili specjalnie niskie lv i mi tłumaczyli. Byłam typowym rakiem w te sprawy xD Noł lajfiłam z nimi i jakoś wszystko przyswoiłam :)

Póki jeszcze nie jest za późno, SUPPORT to nie jest pozycja, której masz nie grać!

Jest to jedna z ważniejszych linii, pamiętaj, zostanie CI support graj z przyjemnością!

NO I JUŻ.

Zanim wbijesz 30 lv ogarniesz wszystko co trzeba by grać.

Potem przychodzi reszta.

Jak mi mida zajmą to preferuję supporta :D Bardzo dobra linia, uczy teamworku i protectu. :>

Opublikowano

Nie rob tego bledu i nie zaczynaj w to grac zwlaszcza ze kazdy nowy sezon oznacza wiekszy syf ludzie juz nie przychodza do lola ludzie od niego masowo odchodza. Twoi koledzy tez pewnie niedlugo sie znudza (zalezy ile w to graja)

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Opublikowano

Nie rob tego bledu i nie zaczynaj w to grac zwlaszcza ze kazdy nowy sezon oznacza wiekszy syf ludzie juz nie przychodza do lola ludzie od niego masowo odchodza. Twoi koledzy tez pewnie niedlugo sie znudza (zalezy ile w to graja)

Skąd posiadasz takie informacje? 3 kolegów odeszło a żaden nie przyszedł?

Jedno odchodzą, drudzy przychodzą.

Cześć! Życzę Ci dobrego dnia! Uśmiechaj się!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...