Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakiego bana dostanę używając bota?

WoODoOBoO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Za bota dostaniesz bana na konta ktore masz na danym e-mailu (czyt. powiazane z kontem na ktorym bocisz) oraz konta na ktore logowales sie nie zmieniajac IP ( o ile wgl masz zmienne)

Tak jak jest to napisane w regulaminie całkowite wykluczenie z gry :)

pokemon20haunter800x200.png
Opublikowano

Za bota dostaniesz bana na konta ktore masz na danym e-mailu (czyt. powiazane z kontem na ktorym bocisz) oraz konta na ktore logowales sie nie zmieniajac IP ( o ile wgl masz zmienne)

Tak jak jest to napisane w regulaminie całkowite wykluczenie z gry :)

Co ty gadasz... mam stałe IP i ban poleciał [dzisiaj] tylko na konta z tego samego maila więc luzik ;d

Robisz nowego maila konta i lecisz ile chcesz.

Ba nawet stałem obok admina, który mi postać kickował [tak na pl Samos] i nic.

Opublikowano

Co ty gadasz... mam stałe IP i ban poleciał [dzisiaj] tylko na konta z tego samego maila więc luzik ;d

Robisz nowego maila konta i lecisz ile chcesz.

Ba nawet stałem obok admina, który mi postać kickował [tak na pl Samos] i nic.

stac se mzoesz, sprawdzają ip tylko wtedy jak jest jakies konto koło bota.Moze stac itd

/niereg. sygna

Opublikowano

Kolejne 3 bany za boty i ban na MAILA.

Więc odpuście sobie te mówienie o banie na IP [sTAŁEM OBOK ZBANOWANEJ POSTACI I Z NIĄ HANDLOWAŁEM]

Opublikowano

Kolejne 3 bany za boty i ban na MAILA.

Więc odpuście sobie te mówienie o banie na IP [sTAŁEM OBOK ZBANOWANEJ POSTACI I Z NIĄ HANDLOWAŁEM]

i dostales bana ?

/niereg. sygna

Opublikowano

Nie pierdolcie ze nie ma bana na ip, bo kiedys owego otrzymałem i to nawet ze 2 razy. Wystarczy ze admin sie do was dobierze a nie system gguarda. Graj na głownej i botuj na drugim procesie to zobaczymy ;).

Opublikowano

gowno sie znacie a sie wypowiadacie jakby to był pewniak, prawda jest taka, dostaje sie bany na konto[wszystko z maila] bany z powiazania bot>handel>main [ban tu i tu] jak i ban po ip wszystko co bylo zalogowane z danego ip w ciagu 24h i tyle w temacie

Opublikowano

Nie pierdolcie ze nie ma bana na ip, bo kiedys owego otrzymałem i to nawet ze 2 razy. Wystarczy ze admin sie do was dobierze a nie system gguarda. Graj na głownej i botuj na drugim procesie to zobaczymy ;).

gowno sie znacie a sie wypowiadacie jakby to był pewniak, prawda jest taka, dostaje sie bany na konto[wszystko z maila] bany z powiazania bot>handel>main [ban tu i tu] jak i ban po ip wszystko co bylo zalogowane z danego ip w ciagu 24h i tyle w temacie

Miałem odpalone 3 boty + główne konto stałem obok nich i przekładałem drop po czym wywaliło mi tylko BOTY i już ich konta były zablokowane [było info, że GM jest obok na kamermodzie] i wchodzę na maila i patrzę i zbanowany cały mail myślałem, że główną też zbanuje, ale nie zbanował, a powtarzam stałem obok.

Opublikowano

Miałem odpalone 3 boty + główne konto stałem obok nich i przekładałem drop po czym wywaliło mi tylko BOTY i już ich konta były zablokowane [było info, że GM jest obok na kamermodzie] i wchodzę na maila i patrzę i zbanowany cały mail myślałem, że główną też zbanuje, ale nie zbanował, a powtarzam stałem obok.

To nic tylko sie cieszyć, miałeś dużo szczęscia.

Ten GM to albo 3 grupa inwalidzka i coś przeoczył, albo po prostu ruszyło go sumienie i cie nie upierdolił co nie znaczy, że następnym razem też tak zrobi.

Jak znajdę jutro troche czasu to poszperam po mailach i normalnie wstawie ssy gdzie wyraznie było napisane ; powód blokady - powiązanie z adresem IP xxx, który używał niedozowlonego oprogramowania.

Opublikowano

To nic tylko sie cieszyć, miałeś dużo szczęscia.

Ten GM to albo 3 grupa inwalidzka i coś przeoczył, albo po prostu ruszyło go sumienie i cie nie upierdolił co nie znaczy, że następnym razem też tak zrobi.

Jak znajdę jutro troche czasu to poszperam po mailach i normalnie wstawie ssy gdzie wyraznie było napisane ; powód blokady - powiązanie z adresem IP xxx, który używał niedozowlonego oprogramowania.

Wiem o co chodzi i kiedyś też otrzymałem takiego bana aczkolwiek to druga sytuacja, gdzie stałem obok bota tak więc myślę, że znieśli bany na IP, ponieważ mogli przez to blokować więcej niż tego jednego oskarżonego gracza.

Opublikowano

Ban na konto + ban na cały e-mail + zależy od GM'a czy zbanuje za powiązania w handlu. Nie ma możliwości dostania bana na IP, po prostu nie ma takiej technicznej opcji bo dużo osób by dostało bana za darmo, mając ten sam numer ip co osoba, która złamała regulamin. Jednak najczęściej jest to ta pierwsza opcja, którą wymieniłem, ponieważ jakby sobie tak banowali wszystkich co popadnie to metin siał by pustkami, ja nie wyobrażam sobie gry bez moda, ta gra zajmuje bez niego bardzo dużo czasu, którego nie każdy ma.

Opublikowano
[email protected] przez gfsrv.net 
23.07.2011
cleardot.gif

cleardot.gif
cleardot.gif
do mnie
cleardot.gif

Szanowny graczu Metin2!

Niestety musieliśmy zablokować konto pretyman z powodu naruszenia obowiązujących zasad. Powód blokady to:

Niedozwolone oprogramowanie --Twice-- s9 Stała blokada WSZYSTKICH powiązanych kont (adres IP).

Konto pozostanie zablokowane do: Na stałe.

Co prawda było to już kupe czasu temu, może znieśli.
Opublikowano

Ja właściwie przez całą karierę, że tak powiem gram na modzie lub innych hackach. Gram już z 5 lat na pewno i nigdy jeszcze nie dostałem bana za powiązane konta lub IP zawsze tylko i wyłącznie na maila.

Opublikowano

Bany na Ip były za starych narawde starych czasów metin2.pl gdzie potrafili przez 1 typa wybanować kilka osób niesłusznie :) Były afery. Teraz bany na emaila dają co daje im pewność że nikt niesłusznie nie zostanie zablokowany. 

Opublikowano

Nie dają banów na ip, iż dają graczowi szanse zmienić swoje nastawienie do gry..

4521609.png

Opublikowano

Oki dzięki wszystkim za odp. I tak już są tylko na maila (szukałem głębiej inne str etc.) Ale wielkie dzięki wszystkim ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...