Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Speed Hack, Trade Hack i 1HH

shimba12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Trade Hack jest dla napuf -.- jak pojawi sie na forum to nawet go nie zobaczycie, a autor dostanie bana.. to nie forum dla zlodzieji -.-

dys ys sparta

Opublikowano

Przepraszam, Panie PiPr niestety to jest forum o hackach jak sama nazwa mówi trade hack... I niemasz prawa dac autorowi bana za takie cos ... Inaczej Zostaniesz Zgloszony Do Administratora.

Nie strasz mnie..

Nie wiesz jak dziala Trade hack wiec sie odpierdol ..

Ale Ci wyjasnie : wystawiacie na trade item i osoba z th wciska potwierdzenie, a ta druga nie musi.. i item traci, a wiec ? kradziez = ban

//PiPr

Opublikowano

trade hacki dzialaly kiedys na innej zasadzie >F

zreszta to i tak kradziez >.>

Opublikowano

kumpel mówił ze 1hh działa tylko ze w revo trzeba ten kod pomyślnie wpisacc.. tylko ze na kazdy server jest inny kod;/

typu na berk:60022 -.-

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

sorry za odświeżanie ale na jednym zagranicznym forum widziałem że można zrobić 1hh wysyłając packets'y i potem trzeba robić imp broni g40 kilka razy wiadomo że nie można 2 razy 1 broni dlatego bierzemy drugą broń na tych packetsach to ja sie nie znam ale wiem że można. Program to wysyłania tych pacetsów trzeba samemu napisać widziałem 1 tuta jak to zrobić ale nie mam odpowiedniego oprogramowania żeby to zrobić

Mariuszw13.png
  • 2 tygodnie później...
  • Dodaj nową pozycję...