Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy warto kupić iPhone'a 5S?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Jest problem ... 

Jak chcesz kupić iphona to go pomacaj przed kupnem czy wszystko działa, bo allegro NIGDY nie jest pewne chyba że sklepy jak x-kom czy öle ole . Zastanów się wydasz 1400 zł okaże się że wiecznie nie ma zasięgu bo jest problem itp ...

Mogą ci nawet gówno w pudeko zapakować . Nie kupuj tak drogiego telefonu na allegro ! 

(chodzi o telefony używane !)

Opublikowano

Wiesz, kupowałem już telefony z androidem przez allegro i nie miałem żadnych kłopotów i bubli. Jak kupuje w ciemno bez zastanowienia to tak jest. Na dodatek jest też ochrona kupujących jakbym dostał ziemniaka (nadal cisnę bekę z tego trolla xD)

Na iPhonach się nie znam i to będzie mój pierwszy kontakt z tym, a w sklepie chodzi po 2100 zł ... Mam do dyspozycji tylko 1500. Wiem też co o sprawdzeniu Imei itp.

Pytanie czy opłaca się brać te wyżej. (4 aukcja byłaby perfect, ale słuchawki).

Za to kusi mnie aukcja 1, bo wszystko jest w porządku. Jednak wolałbym się spytać kogoś na forum kto ogarnia apple i czy naprawdę warto kupić.

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Wiesz, kupowałem już telefony z androidem przez allegro i nie miałem żadnych kłopotów i bubli. Jak kupuje w ciemno bez zastanowienia to tak jest. Na dodatek jest też ochrona kupujących jakbym dostał ziemniaka (nadal cisnę bekę z tego trolla xD)

Na iPhonach się nie znam i to będzie mój pierwszy kontakt z tym, a w sklepie chodzi po 2100 zł ... Mam do dyspozycji tylko 1500. Wiem też co o sprawdzeniu Imei itp.

Pytanie czy opłaca się brać te wyżej. (4 aukcja byłaby perfect, ale słuchawki).

Za to kusi mnie aukcja 1, bo wszystko jest w porządku. Jednak wolałbym się spytać kogoś na forum kto ogarnia apple i czy naprawdę warto kupić.

@1373230489-U611928.pngxPonury Jeśli nie miałeś do czynienia z IOS MAC OS to uważaj na używane urządzenia, dlatego że każdy sprzęt z jabłuszkiem wymaga rejestracji w iclud. Jeśli trafisz na nieuczciwego sprzedawcę to może on ci zablokować urządzenie zdalnie przez strone www.icloud.com

Poza tym cena absolutnie zbyt wysoka, zainteresuj się programem refurbished apple, na tej stronie znajdziesz tam fabrycznie odnowione telefony

Opublikowano

Kolego to nie troll ...

Sprzedawcy mogą cię zrobić w c***a ...

Co do tematu up wejdz na yt gość o nicku Urban ma takiego iphona i ocenia ten telefon .

Kup jednak wersję refurbished ! 

Wracając na allegro nie wiesz na kogo trafisz, kupisz telefon za 1500 zł używany ale z problemami .

I za same części zapłacisz tyle cl za tego iphona nie można ufać allegro jeśli to nie sklep autoryzowany jak x-kom ole ole itp . Aaa wersję odnowioną (za tyle samo) kupisz która jest nowa ma wymieniną obudowę itp więc to nowy telefon .

Opublikowano

Hmm a w tych wersjach daja oni caly zestaw (sluchawki itp) :v?

MAL

Opublikowano

Ja osobiście używam "martwy" MeeGo :D Przez jakiś czas miałem 5S jako telefon firmowy i sprawował się dobrze. Używam telefon tylko do dzwonienia/smsów/poczty/muzyki, więc prawie 3310 by mnie uradowała.

Ogólnie do 1500 można dać za piątke s, ale uważaj na jakieś gówniackie aukcje cyganów czy innych brudasów, że np. blokada icloud lub wysyłka za pobraniem nie wchodzi w grę.

Spróbuj na ebay poszukać. Tam w razie oszustwa ebay od ręki oddaje pieniądze - swego czasu była afera, o ile nie jest do dziś, zamawiasz z ebay, dostajesz towar, robisz sprawę, że klient nie wysłał towaru zgodnego z umową, w 90% ebay przyznaje kupującemu rację. Oczywiście nie podjudzam do popełnienia przestępstwa.

vlge7.gif

@Ravoner pls

Opublikowano

Kolego to nie troll ...

Sprzedawcy mogą cię zrobić w c***a ...

Co do tematu up wejdz na yt gość o nicku Urban ma takiego iphona i ocenia ten telefon .

Kup jednak wersję refurbished ! 

Wracając na allegro nie wiesz na kogo trafisz, kupisz telefon za 1500 zł używany ale z problemami .

I za same części zapłacisz tyle cl za tego iphona nie można ufać allegro jeśli to nie sklep autoryzowany jak x-kom ole ole itp . Aaa wersję odnowioną (za tyle samo) kupisz która jest nowa ma wymieniną obudowę itp więc to nowy telefon .

Refurb. to nie nowy telefon. Jest on zazwyczaj używany, doprowadzony do STANDARDU nowego, czyli wymienia się główne komponenty(aparat/ekran/obudowa czy inne uszkodzenia)

Jest to wciąż używany telefon.

vlge7.gif

@Ravoner pls

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...