Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zasilacz do tego PC

ButlaTM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jaki zasilacz do tego komputera.

- i5 4670

- r9 290x 

- 8gb ram Corsair

- Dysk WD

Teraz mam chieftec 650w i jest za słaby . Jakiś najtanszy aby dał rade

Opublikowano

Thermaltake Smart SE 530W

XFX 550W

I co ty gadasz, że chieftec 650w jest za słaby?

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Jak twój zasilacz może być za słaby dla tego zestawu, skoro 550 W spokojnie starczy. Swoją drogą, mam również Chieftec 600 W i spokojnie starcza mi dla GTX 970 + i5.

Od siebie poleciłbym również XFX, bądź coś z BeQuiet / Corssaira 550 - 600 W.

MOBO:  GA-B85M-D3H | CPU: Intel Core i5 4460 3.2 GHz / Turbo 3.4 GHz | RAM: Geil Dragon 8 GB DDR3 CL11|
GPU:  Nvidia GeForce GTX 970 OC 4GD5T | CPU cooling: be quiet! Pure Rock BK009 |SSD: SanDisk 128 GB SSD|
PSU:
Chieftec 600W
| Tower: Zalman Z3 +

Opublikowano

No serio mówię w stresie wywala typu gta 5 mad max w cs mam ustawione 100fp bo jak wylacze ograniczenie tez potrafi wywalic

http://www.zadowolenie.pl/podzespoly-komputerowe/zasilacze/thermaltake-smart-se-530w-modular-sprawnosc-80-bronze-dla-230v-2xpeg-140mm-single-rail

Czyli ten da rade ? 

Teraz mam 

Chieftec CFT-650-14CS 650W 

Na luzie.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Też myslałem ze starczy ale ma 18A na lini 12v a karta potrzebuje 24A na 12v to chyba odd tego to 24 A wyczytalem z pudełka karty 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...