Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Duża podkładka do 100 zł

karl221

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A po co Ci samochód za 50 tysięcy skoro znajdziesz działający za 2 tysiące?

Wasza logika... Poza tym nie zaglądaj do czyjegoś portfela.

http://www.test-gear.pl/testy-i-recenzje/podkladki/zestawienie-podkladek/

http://www.test-gear.pl/polecane-podkladki/

Samochód za 50 tys do szpanu i tego czegoś, za 2 tys do normalnej jazdy. Aha czyli mam k***a rozumieć że w********a 100 zł w zjebaną podkładkę którą h*j kogo obchodzi jaką ma żeby był szpan? W o wiele mniejszej cenie tak samo dużą i dobrą tyle że nie od razera itp i bez niepotrzebnych logów. Nie no spoko fajną masz logikę. Pozatym czy ty k***a wiesz co oznacza zwrot zagładanie do portfela? Ja mu tylko mówię że może mieć prawie taką samą w tańszej cenie. Podkładki to guma. Guma to guma tylko te ekstremalnie tanie są lipne. W cenie 20-50 znajdzie dobrą
Opublikowano

Samochód za 50 tys do szpanu i tego czegoś, za 2 tys do normalnej jazdy. Aha czyli mam k***a rozumieć że w********a 100 zł w zjebaną podkładkę którą h*j kogo obchodzi jaką ma żeby był szpan? W o wiele mniejszej cenie tak samo dużą i dobrą tyle że nie od razera itp i bez niepotrzebnych logów. Nie no spoko fajną masz logikę. Pozatym czy ty k***a wiesz co oznacza zwrot zagładanie do portfela? Ja mu tylko mówię że może mieć prawie taką samą w tańszej cenie. Podkładki to guma. Guma to guma tylko te ekstremalnie tanie są lipne. W cenie 20-50 znajdzie dobrą

Ale się spiąłeś :D 

Jak chcesz grać na podkładce za 20zł to graj, autor chce taką do 100 która będzie oczywiście lepsza.

Ostatnio pełno na tym forum fanów podkładek za 20zł i myszek za 15zł jak chcecie się męczyć grając na czymś takim to proszę bardzo ale innym możecie tego oszczędzić.

Opublikowano

Płaci się za jakoś. Wiadomo że samochód za 50 tys potrzyma więcej niż gruchot za 2 kafle. Tak samo z podkładką czy myszką lepiej raz wydać więcej niż potem przepłacać kupując co chwilę nową. Ja bym polecił ogółem podkładki razera.

Opublikowano

Płaci się za jakoś. Wiadomo że samochód za 50 tys potrzyma więcej niż gruchot za 2 kafle. Tak samo z podkładką czy myszką lepiej raz wydać więcej niż potem przepłacać kupując co chwilę nową. Ja bym polecił ogółem podkładki razera.

Typowe myślenie droższe=lepsze, które często okazuje się mylne.

A4Tech X7 Gaming 500MP - podkładka dość duża, a jej koszt to 20 zł. Mam ją i co jest w niej nie tak? Tania i dobra :v

NU94p9A.gif

Wracam..

Opublikowano

Typowe myślenie droższe=lepsze, które często okazuje się mylne.

A4Tech X7 Gaming 500MP - podkładka dość duża, a jej koszt to 20 zł. Mam ją i co jest w niej nie tak? Tania i dobra :v

Tu przychodzi kwestia przepłacania. Z reguły lepsze jakościowo towary są droższe.

Opublikowano

Tu przychodzi kwestia przepłacania. Z reguły lepsze jakościowo towary są droższe.

Nie koniecznie. Fakt, czasami tak jest, ale tu głównie chodzi o komercję. Znana Marka=drogie produkty.

Dajmy jako przykład napoje energetyczne. Masz kilku producentów - bardziej i mniej znanych. W Biedronce masz puszke BePower za złotówkę-dwa. TAKIEGO SAMEGO W SKŁADZIE Redbulla kupisz za 4-5zł. W tym wypadku jest identycznie.

NU94p9A.gif

Wracam..

Opublikowano

Nie koniecznie. Fakt, czasami tak jest, ale tu głównie chodzi o komercję. Znana Marka=drogie produkty.

Dajmy jako przykład napoje energetyczne. Masz kilku producentów - bardziej i mniej znanych. W Biedronce masz puszke BePower za złotówkę-dwa. TAKIEGO SAMEGO W SKŁADZIE Redbulla kupisz za 4-5zł. W tym wypadku jest identycznie.

Z kolei za 5 zł kupisz Monstera który jest o wiele smaczniejszy i przypuszczam lepszy jakościowo mimo tego samego składu i kiedy mam wybór wolę dopłacić i kupić Monstera. Mniejsza o to koniec off topu z mojej strony.

Opublikowano

Z kolei za 5 zł kupisz Monstera który jest o wiele smaczniejszy i przypuszczam lepszy jakościowo mimo tego samego składu i kiedy mam wybór wolę dopłacić i kupić Monstera. Mniejsza o to koniec off topu z mojej strony.

To nie jest offtop, bo rozmawiamy na temat. w wypadu podkładek najwięcej płacisz za markę :) Można to porównać do Monstera - 

smaczniejszy Monster(ALE NIE BARDZIEJ EFEKTOWNY) = ładniejsza podkładka (ALE NIE LEPSZA)

NU94p9A.gif

Wracam..

Opublikowano

To nie jest offtop, bo rozmawiamy na temat. w wypadu podkładek najwięcej płacisz za markę :) Można to porównać do Monstera - 

smaczniejszy Monster(ALE NIE BARDZIEJ EFEKTOWNY) = ładniejsza podkładka (ALE NIE LEPSZA)

Nie koniecznie podkładki razera są dokładniejsze i nie bez powodu większość prosów gra na nich a nie na podkładkach za 20 zł. Ogółem to pewnie zależy od organizmu ale Monster pobudza mnie bardziej niż inne energetyki. Może to jednak być placebo ;)

Opublikowano

Nie koniecznie podkładki razera są dokładniejsze i nie bez powodu większość prosów gra na nich a nie na podkładkach za 20 zł. Ogółem to pewnie zależy od organizmu ale Monster pobudza mnie bardziej niż inne energetyki. Może to jednak być placebo ;)

Dokładniejsze w czym? W leżeniu na biurku?

Chłopak nie jest prosem i zapewne nigdy nie będzie a i taka droga nie jest mu potrzebna bo efekt będzie ten sam.

Opublikowano

Dokładniejsze w czym? W leżeniu na biurku?

Chłopak nie jest prosem i zapewne nigdy nie będzie a i taka droga nie jest mu potrzebna bo efekt będzie ten sam.

Używałem podkładki a4tech 500mp po tym jak mialem goliathusa i qpada i różnica była na tyle duża że po miesiącu kupiłem qck+

-tkanina na a4techu nie miała takiego samego tarcia we wszystkich kierunkach 

-podkładka śmierdziała gumą przez cały okres jej używania 

-krawędzie był ostre i drapały w przedramię 

Nie wiem czy nie widzisz różnicy czy po prostu nie miałeś nigdy lepszych podkładek.

Idąc twoim tokiem myślenia, po co ma w ogóle kupować podkładkę? Może przecież grać na biurku nie wydając nic.

A że nie jest prosem i nie będzie to różnicy nie zauważy :D

Opublikowano

Używałem podkładki a4tech 500mp po tym jak mialem goliathusa i qpada i różnica była na tyle duża że po miesiącu kupiłem qck+

-tkanina na a4techu nie miała takiego samego tarcia we wszystkich kierunkach 

-podkładka śmierdziała gumą przez cały okres jej używania 

-krawędzie był ostre i drapały w przedramię 

Nie wiem czy nie widzisz różnicy czy po prostu nie miałeś nigdy lepszych podkładek.

Idąc twoim tokiem myślenia, po co ma w ogóle kupować podkładkę? Może przecież grać na biurku nie wydając nic.

A że nie jest prosem i nie będzie to różnicy nie zauważy :D

1. Bo inny materiał.

2. O dziwo moja nie śmierdzi, ciekawe..

3. Jaki problem ją złagodzić? jest masa sposobów. 

Miałem podkładki "lepsze" i różnicy nie widzę, a wymienione przez Ciebie problemy "" nie istnieją, przynajmniej w moim przypadku.

Jako że nie jest obeznany to ją można polecić. Po co wydawać krocie na coś markowego skoro i to jest dobre? Jak będzie chciał to sobie kupi goliathusa i wtedy sam się przekona co i jak.

NU94p9A.gif

Wracam..

Opublikowano

1. Bo inny materiał.

2. O dziwo moja nie śmierdzi, ciekawe..

3. Jaki problem ją złagodzić? jest masa sposobów. 

Miałem podkładki "lepsze" i różnicy nie widzę, a wymienione przez Ciebie problemy "" nie istnieją, przynajmniej w moim przypadku.

Jako że nie jest obeznany to ją można polecić. Po co wydawać krocie na coś markowego skoro i to jest dobre? Jak będzie chciał to sobie kupi goliathusa i wtedy sam się przekona co i jak.

1 O to właśnie chodzi że inny materiał...ślizg powinien być taki sam we wszystkich kierunkach aby na podkładce dobrze się grało.

2. No ciekawe, może zamówiłeś wersję bezzapachową ? :D

3. Jak kupuje podkładkę to chce na niej pograć a nie szukać w internecie sposobu " Jak złagodzić podkładkę?"  jestem w stanie dopłacić za dopracowany produkt.

Skoro miałeś lepsze podkładki to może powiedz mi jakie porównywałeś, może akurat ja takich nie miałem.

Jak ktoś nie jest obeznany to po to własnie pyta na forum żeby ktoś polecił mu najlepsze co może dostać w swoim budżecie. 

Jakby napisał że szuka podkładki do 30zł to sam bym mu polecił a4techa.

No właśnie nie kupi sobie goliathusa i się nie przekona  bo się nie zna a ktoś mu próbuje wmówić że pomiędzy goliathusem a a4techem nie ma żadnej różnicy i płaci się tylko za logo.

Mały bonus:

http://kwejk.pl/obrazek/2509493/roznica.html

Opublikowano

Jesli nie chciesz jakiegos szmaciaka typu "XXL" to wez http://procpu.pl/p/1723/26146/zowie-g-sr-mouse-pad-podkladki-gaming-strefa-gracza.htmlco prawda jeszcze jej u siebie nie mialem, ale jest dobra, tez ja kupie bo a4tech x7 500mp jest dobry, ale czegos mi brakuje (nie mowie tylko o tym, ze zowie jest troche wieksza) :) 

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

ja posiadam " Tech BLOODY A4TECH B-081" jej cena to ok 30-40 zł, wg mnie jest bardzo wytrzymała i dobrze się na niej gra 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...