Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie szybko wbić joba?

cinkowski1234

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , potrzebuje wbić 3 lvl'e joba (mam 67) oczywiście wiem ,że na lod jest najlepiej ale narazie musze zrobić sp,eq żeby dołączyć do jakieś rodziny. Wieć gdzie moge wyexpic szybko jobke do 70 wraz z anckiem? 

Opublikowano

Na wulkanie może byś wbił, ale wątpię że chcesz wydawać 4kk za godzinę expienia. Jedyne rozwiązanie to lod, każde inne jest nieopłacalne, a znalezienie famki do wyexpienia tego to 5 minut w nosville.

Opublikowano

Na wulkanie może byś wbił, ale wątpię że chcesz wydawać 4kk za godzinę expienia. Jedyne rozwiązanie to lod, każde inne jest nieopłacalne, a znalezienie famki do wyexpienia tego to 5 minut w nosville.

z kasą to nie problem ;p tylko chcem szybko wbić 70 jobke brakują mi 3lvl'e i 70% ;d

Opublikowano

z kasą to nie problem ;p tylko chcem szybko wbić 70 jobke brakują mi 3lvl'e i 70% ;d

Jak z kasą nie problem to kup eq idź do fam, a jak nie to jak endziu pisał idz na a5.2 4kk moze za 2.5kk ale typ solo będzie expił.

Nieregulaminowa sygnatura

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...