Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nóż do 80 euro

#MPLG

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć forumowicze!

(do administracji: nie wiedziałem gdzie napisać ten temat więc proszę o przeniesienie)

Postanowiłem kupić sobie nóż w CSie, tylko nie wiem, który wybrać. Mój limit to 80 euro (2-3 euro mogę dołożyć jak będzie potrzeba).

Jakie noże polecacie w tej cenie?

Opublikowano

Z gut knife'ów osobiscie zakupiłbym ultravioleta albo crimson weba,

Jezeli podobaja Ci sie, to mozesz zakupic shadow daggersy, bo są tanie.

Polecam poczekac na nową operacje, bo powinny staniec

image.png 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Poczekaj do nowej operacji, w dniu wejścia max na 2gi dzień kupisz w tej cenie nawet Karambita jakiegoś podstawowego albo Bayoneta (M9 może być ciężko).

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

Poczekaj do nowej operacji, w dniu wejścia max na 2gi dzień kupisz w tej cenie nawet Karambita jakiegoś podstawowego albo Bayoneta (M9 może być ciężko).

Wszystkie skiny tak tanieją przy wejściu nowej operacji czy jak ?

Ja z tym limitem wybrałem bagneta M9 fakt że dużego wyboru nie ma - Siatka,Popiół i tajga lecz jak dla mnie dużo lepiej wygląda od np. nóż z hakiem itd.

Opublikowano

Zawsze po wejściu nowych skrzynek / operacji / wyprzedaży CSa ceny skinów lecą nawet po 30% na 1-2dni.

Wtedy najlepiej wydawać kase z portfela steam.

Najtańszy M9 - 72€

Najtańszy Karambit - 98€

w momencie wejścia czegoś z w/w rzeczy ceny polecą w dół - myślę że M9 za 60€ da radę kupić wtedy a Karambita w granicach 80-85€.

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

Ja polecam skiny do noży typu stal damasceńska lub niebieska stal, bo nawet przy najgorszych jakościach, te noże prezentują się okazale. A jedyna różnica jest taka, że są ciemniejsze, od teoretycznie lepszych jakościowo noży tego typu.

Opublikowano

proponowałbym wybrać coś z m9/motylków w tej cenie, bo troche przypal łazić z nożem z hakiem :D

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...