Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Drop stygmatów

Gość JnL Poetka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałabym się dowiedzieć, czy rzeczywiście stygma może polecieć z mobka?

Słyszałam od kilku osób że komuś poleciała w Kaldor, nie wiem czy w to wierzyć czy nie. Ale jeśli to prawda, to czy z obojętnie jakiego leci na tej mapce? 

Opublikowano

Tak, może polecieć z różnych map. Ja miałam 1 worek z Kaldor, jak robiłam tygodniowe na gp. A mój kolega miał już chyba 2 worki w Kaldor i 1 w Akaron.

Opublikowano

­A że tak zapytam, gdzie można je ogólnie dostać poza tymi dwoma mapkami? Bo jak widzę ceny tych stygmów to mi się słabo robi ;_;

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Jest jednorazowa misja w Makarnie na stygmat.

Tak samo chodząc na insty w Signia, z Bossów lecą.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Refresh soł macz :P

Powie ktoś, gdzie można dropić te stygmaty? Raz mi dropnął w DP, ale to jakiś nic nie warty.

Dodam, że gram na Just Aionie, więc drop jest wyższy, a nigdzie nie mogę znaleźć mobów dropiących te stygmy. Są jakieś questy? Określone bossy? Byłby ktoś miły opisać to wszystko?

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Ja wiem tylko, że na Rentusa ludzie cisną po stygmaty - a przynajmniej tak wszyscy trąbili cały czas. Nawet nie wiedziałem, że ze zwykłych mobów mogą polecieć o.O także chyba czas wybrać się do kaldor / akaron wg tego co wyżej czytałem i liczyć na farta :O

Opublikowano

­

Ja wiem tylko, że na Rentusa ludzie cisną po stygmaty - a przynajmniej tak wszyscy trąbili cały czas. Nawet nie wiedziałem, że ze zwykłych mobów mogą polecieć o.O także chyba czas wybrać się do kaldor / akaron wg tego co wyżej czytałem i liczyć na farta :O

Trochę lipa, bo na chantera 0 stygmów u broka a nie wiadomo jak i gdzie dropić. Niby są te limitowane, ale kiedyś przydałoby się zrobić zwykłe dla dodatkowego skilla ;x

Z tego co pamiętam, dropnął nam 1 worek z bossa w centrum Akaron. Ale co to 1 worek na 6 typa xD

k1hvCVp.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...