Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z cloudflare w Niemczech

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mieszkam na terenie Niemiec. Nie jestem hakerem. Nie pochodzę z Rosji, nie mam zamiaru ddosować forum itd.

Co 5 minut muszę potwierdzać, że nie jestem botem. Tak, nie jestem botem. Czy jest możliwość, by jakiś admin, właściciel

dodał moje IP do wyjątków? Chciałbym korzystać z forum bez żadnych utrudnien, a ów 5 minutowa kontrola jest dosyć frustrująca. Zaznaczam także, iż jestem przyjaznym użytkownikiem, nie planującym żadnych zamachów, rebelii na forum

/Pozdrawiam sprawiedliwość

vlge7.gif

@Ravoner pls

Opublikowano

Z tego co pamiętam to ta blokada sama znika po 11 napisanych postach i zniknięciu parasolki, ale mogę się mylić.

Opublikowano

Gdybym chiał was roz**bać, to do Rebeka/Zielaka bym pisał. Tak to jestem zwykłym obywatelem, który za 3min będzie musiał potwierdzić swą tożsamość.

Masz VPNa   :D W Chrome mam dodatek ZenMate, taki przegladarkowy VPN - zainstalowałem go żeby móc oglądać streamy ( głównie jak Cluj Napoca był ) bo dostawca zakłamuje transfer i były problemy i straszne wały przy bufforowaniu ( z progsem brak problemów ) . Przy włączonym mam to samo bez względu na kraj / serwer do którego jestem podłączony.  Zresztą MPC nie jest jedynym przykładem takich zabezpieczeń. VPN off i nie będzie problemu. A jak już sprawdź na polskim IP czy tak będzie ;p 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Problem rozwiązany. Wszedłem przez link od Krzywego. Póki co 40min spokoju :D Dzięki Ps. mozna zamknąć/skasować czy cokolwiek

Napisz do Makina na pw i podaj mu IP, to doda regułę i nie będzie wyskakiwać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...