Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dziewczyna

Polska000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam koleżankę    w moich wieku. Jest poprostu idealna , pasuje mi i z wyglądu i charakteru.. Spotykamy się 3 miesiące ..  Wiadomo jak nie mogę się z nią spotkać to pisze sms , i tam jestem dosyć odważny mówiąc  że nie oddam ją nikomu ze strasznie ja lubie itp...  ona napisała szkoda ze to tylko smsy. Nie wiem jak to powiedzieć  tzn zrobić krok do przodu  w kierunku tego żeby była moja dziewczyną ( chodzi mi o słowa  ,  bo o zachowanie to cały czas widać ). Czy zna ktoś jakiś pomysł?? Nie chodzi o prosty tekst.. znamy się 3 miesiące zostaniesz moja dziewczyna itp 

Opublikowano

Skoro takie relacje są między wami to najprawdopodobniej chce z Tobą być a tym tekstem sugeruje, że masz to powiedzieć, ahh te nasze kobiety. Propozycja ode mnie to spotkać się z nią po szkole, jeśli mieszkacie daleko od siebie to i tak się nie wykręcaj. Nie przychodź z prezentem typu róża czy czekoladki bo to może i "słodkie", ale może się zestresować lub speszyć. To samo będzie jak powiesz jej to wierszem, zapytaj po prostu czy chce być z Tobą. Oczywiście to jest moja opinia i moja propozycja, przemyśl ją sobie.

P.S. Tą odwagę pokaż i powiedz jej to w oczy, pewno dopadnie Cię stres, ale nie możesz zrezygnować.

Opublikowano

Prosto z mostu, prosto w oczy nie ma innej opcji.

A co do sygnalow... rusz troche glowa. Mi jedna kazala dotykac swoich nog a po tym jak mnie to nie ruszylo (jej tez nie) poszla w pizdu :D Dzialaj a nie wal smutow na forum.

sygna.png

Opublikowano

Myślałem, że jesteś z gimby czy coś po tym pytaniu :D kiedy kończysz wykłady chyba?! Wracając do pytania no to chyba już jest twoją dziewczyną co tu chcieć więcej jak gadacie i się spotykacie. Spotykajcie  się i eldo. Zabieraj ją na jakieś spacery/wypady na kawe/wóde/wino/cappuccino/krokodyla/siłacza/innego dopalacza  lub na co chcesz.  Zaproś ja na chatę coś w tym stylu jak Ci napisała, że tylko sms'y to wiadome, że czeka na coś więcej idź bo się rozmyśli i pójdzie w siną dal.

Opublikowano

Napisz jej na kartce "bendziesz mojom dziewczynom?"

Cześć! Życzę Ci dobrego dnia! Uśmiechaj się!

Opublikowano

Ja bym zwyczajnie zapytał sam na sam czy chce z Tobą chodzić, jeżeli spotykacie się już 3 miesiące to na 100% się zgodzi.

Zwyczajnie zapytaj.

VNp6c2U.png

Opublikowano

gosciu, dupa powie ci ze lepiej jak będziecie przyjaciółmi i friendzone, 3 miesiące samego spotykania to w c**j długo

Opublikowano

gosciu, dupa powie ci ze lepiej jak będziecie przyjaciółmi i friendzone, 3 miesiące samego spotykania to w c**j długo

W ch*j za długo. Zresztą, gdyby ona coś chciała, to nie zwlekałaby tak długo. No sorry, ale to ewidentny friendzone :/

vlge7.gif

@Ravoner pls

Opublikowano

E tam gosciu napisz do niej czy sie nie spotkacie i wtedy przy luzniej gadce sie zapytasz czy nie chciala by czegos wiecej oprocz zwyklego spotykania jesli powiem ze chce to git jesli nie to tez wkoncu nic nie tracisz nie ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...