Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Darmowe 15 zł na psc :) zawsze cos :)

Rellys

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jeżeli ktoś jest zarejstrowany na paysafecard.com to niech sprawdzi skrzynke email  :)  dziś wszedłem na emeila, zauważyłem wiadomość "Pin-y Pin-y Pin-y" jest podane tam pin który należy wpisać jako kod gdzie sie dodaje środki na konto, na tej właśnie stronie  :) każdy dostaje 15 zł. Myśle że to przydatna wiadomosć by sie podzielić tym  :) polecam jeżeli komuś pare groszy do doładowania np 5 Euro brak  :)

Opublikowano

Dla każdego takie coś? Nawet dla nowych? Narobić 100 kont i masz kodów w ciul xdd. Ja tam nic nie mam jakis fake

1. Nie wiem, jak jest z nowymi użytkownikami.. ja mam konto od roku i to dostałęm, poza tym dosżły mnie słuchy że nei akżdy dostaje ten pin :)

2. To nie jest to fejk, gdyż mi doładowało konto. Dowody :)

3. Jest jedno razowe użycie.. jedno konto, jeden pin! a i nie można aktywować dwoch pinów na 1 koncie :)

post-982771-0-11368500-1449083769_thumb.png

post-982771-0-83021500-1449083770.png

Opublikowano

Aha trzeba mieć włączony newsteller. Sprawdzi ktoś czy to jest też dla nowych? Ponoć można łączyć konta psc czy coś a 30 zł to 5 euro na steam

Opublikowano

Mam teraz boskie pytanie za milion lajków da radę gdzieś za te 15 plnów zakupić oryginalną grę nawet w języku rosyjskim Counter Strike Globalna Offensywa na platforme steam?

Opublikowano

Dziś to przychodził? Na poczcie Onet.pl nie mam

Jak wyglądał temat? 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...