Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Darmowe 15 zł na psc :) zawsze coś :)

Rellys

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jeżeli ktoś jest zarejstrowany na paysafecard.com to niech sprawdzi skrzynke email :)  dziś wszedłem na emeila, zauważyłem wiadomość "Pin-y Pin-y Pin-y" jest podane tam pin który należy wpisać jako kod gdzie sie dodaje środki na konto, na tej właśnie stronie :) każdy dostaje 15 zł. Myśle że to przydatna wiadomosć by sie podzielić tym :) polecam jeżeli komuś pare groszy do rp brakuje :) 

Opublikowano

Również dostałem. Z tego co widzę nie jest to jakiś zwykły kod, jest on osobno jako "bonusowe środki".

Opublikowano

:O dzięki ;]

w spamie miałem, tak to bym nawet nie spojrzał ;D

Nuda zrobiła swoje, że zacząłem sobie wiadomości czytać :D

Opublikowano

A jak założe nowe konto to też dostane?

Raczej chyba nie, powiem ci jutro, bo z ciekawości założyłem ale nie mam nic ;) To chyba tylko dla wybranych, i już posiadających od X czasu konto. 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Czy do założenia konta muszę podać prawdziwy adres itd? I czy będą jakieś smsy przychodzić czy cuś? Chce sprawdzić czy dostanę te 15zł bo kolejne dlc do etsa będzie :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...