Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Klawiatura 150 zł.

kozak225

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam forumowiczów.Potrzebuję cichej,podświetlanej klawiatury do 150 złotych.Myślałem nad Natec Genesis RX 66,ma dobre opinie.Polecicie ją albo coś innego zaproponujecie?Tylko jak proponujecie to lepiej,żebyście wy mieli i mogli się wypowiedzieć,ma to być prezent na święta więc w miarę szybko proszę,miłego wieczoru :)

Opublikowano

Ja mam dwie obie są ciche,

Microsoft coś tam za 50 zł *( nie pamitem jak się nazywała xDD )

Ogólnie polecam co do klawiatur dwie firmy które mnie zadowoliły i są bardzo tanie.

Bloody ( ale chyba nie ma podświetlanej, niestety rozwaliłam ją xDD ) 

A obecnie korzystam z ModeCom ( cicha, przyjemna klawiatura ) 

http://allegro.pl/podswietlana-klawiatura-bezprzewodowa-mysz-modecom-i4973340758.html

Ew ta, ale ja obecnie nie lubię takiego długiego ( spodu czy jak to się zwie x D)

http://allegro.pl/podswietlana-klawiatura-modecom-mc-800m-dostawa-i5822710511.html

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

Nie polecam rx66 spadł raz ketchup i się skleiły dwa przyciski S i D :D Tracer Avenger narazie mam i jest fajny podświetlenie też ma. Możesz obczaić tego K7

Opublikowano

Cougar 200k, polecam bardzo :3
Trzyma mi z pół roku, do tej pory nie ma ani jednej rysy, klawisze są jak nowe, nie brudzą się, kilka opcji podświetlenia,

przełączniki nożycowe, wysoka jakość wykonania i zapowiada się, że przez długi, długi czas jej nie zmienię.

pomogłem? daj LAJKA

171_927997_229850387226167_3694117.jpg

Opublikowano

Przeanalizowałem i został Avenger i RX66,jakoś najbardziej mi pasują? Ktoś może miał obydwie albo chociaż jedną?Dla porównania?

Opublikowano

Mam teraz Avengera a przedtem RX66. Raz na RX66 spadł ketchup i się nie dało nic zrobić bo przyciski sklejone. Na avengera spadło już mi z 3 razy ketchup jakieś jedzenie itd i śmiga ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...