Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam stron z poradnikami do bohaterów

Sebskitz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, poszukuje stron typu mobafire/lolking na których znajde powiedzmy "najlepsze" guidy i buildy do champów?

Gram głównie jako AD Carry i potrzeba mi pare dobrych buildów do championów jak Ez, Varus, Jinx, Lucian itp, a te na lolkingu są stare, gdy wolałbym coś świeżego na s6.

Stronki najlepiej żeby były angielskie,

Dzięki wielkie :)

harley.png

Opublikowano

Ogólnie to oprócz stron polecam Ci także ten "program":

http://www.mpcforum.pl/topic/1482707-lolbuildernet-wersja-zaktualizowana/

Czasem możesz też na YT wpisać np.; Aatrox guide s6, Aatrox season 6 etc.

Dzięki, program wypróbuje.

Co do yt, to ciężko znaleść kogoś kto potrafi dobrze wytłumaczyć co i dlaczego tak gra, i dlaczego takim buildem. + większość filmików jest outdated.

Byłbym wdzięczny gdyby ktoś mógł podać jakiegoś pro/challenger streamera lub youtubera który głównie gra jako adc i mniej więcej tłumaczy jak gra.

harley.png

Opublikowano

Dzięki, program wypróbuje.

Co do yt, to ciężko znaleść kogoś kto potrafi dobrze wytłumaczyć co i dlaczego tak gra, i dlaczego takim buildem. + większość filmików jest outdated.

Byłbym wdzięczny gdyby ktoś mógł podać jakiegoś pro/challenger streamera lub youtubera który głównie gra jako adc i mniej więcej tłumaczy jak gra.

Ja lubię podpatrywać runy/masterki i buildy od hi im gosu gdy grywam ADC, zwłaszcza w presezonie gdzie możliwości jest masa a nie tylko Infinity->pd/statikk->lw/bt i elo.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Na mobafire jest pierdylion poradników, ale uważaj bo w większości przypadków nie są quality.

no i właśnie to mnie wkurza bo jest tyle do wypróbowania, no ale może to i dobrze.

tak jeszcze tylko chcę spytać, jak chce się podciągnąć jako adc, bo dawno nie grałem, to mówiono mi że najlepiej oglądać streamer'ów,

mógłby ktoś polecić jakiegoś daily streamer'a co tłumaczy co i jak? gosu znam ale on taki trochę nie mowny jest,

harley.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...