Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

7ryHard - obstawianie i analiza

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie! Zapraszam do wspólnego obstawiania!

Wszystkie BETY w tym temacie pochodzą z mojej grupy oraz fanpage.

02.12.2015

LC vs. Epsilon

Godz. 18:00
Opis:
Spotkanie 50/50 z tym, że gracze Epsilonu mają w ostatnich 2 tygodniach zdecydowanie więcej godzin przegranych co może zadecydować o losach spotkania. Jako że jest to spotkanie BO3 z dużym ryzykiem, to polecam obstawić że: LC wygra jedną mape.

BET: LC wygra jedną mape

TSM vs. DenDD 
Godz. 18:00
Opis:
Jest to spotkanie o zakwalifikowanie się do LAN-a, w takim przypadku nie widzę możliwości aby TSM oddało to spotkanie. Można śmiało próbować grać MID betem właśnie w stronę TSM.
BET: TSM (mid)

TSM vs. G2
Godz. 21:00
Opis:
Spotkanie 50/50, jako że ryzyko w tym spotkaniu jest wysokie polecam uważać z betami. Mój BET leci w stronę TSM z tego powodu, że Mutris nie zastąpi raina którego jak widać brakuje. Mutris znacznie odstaje od zespołu, brakuje im nie tylko zgrania ale zawodnika aimowego którym był rain. Moje procenty na to spotkanie to 60-40 na korzyść TSM. Uważać z wysokością BETÓW!
BET: TSM (low)

Na'Vi vs. Titan
Godz. 21:00
Opis:
Spotkanie jest na korzyść Na'Vi. Jednak jak wiemy takie spotkania często kończą się niespodziankami. Aby się przed tym uchronić wybrałem opcję Titan wygra jedną mape. Dlaczego? Dlatego że procenty właśnie na tą opcje są większe niż na to, że jedną mape wygra Na'Vi. Myślę że gracze Titan są wstanie wygrać nie tyle co jedną mape, ale całe spotkanie.

BET: Titan wygra jedną mape

OBSTAWIAMY NA FANOBECIE!

ZIELONY - WYGRANE SPOTKANIA
CZERWONY - PRZEGRANE SPOTKANIA

Opublikowano

03.12.2015

Na'Vi vs. EnVyUs

Godz: 18:00

System: BO3

Opis:

Po dniu wczorajszym widzimy, że CS nadal potrafi zaskoczyć. Analiza tego spotkania jest o tyle trudna, że jest to spotkanie zdecydowanie 50/50 bez faworyta. Na'Vi ostatnio gra świetnie, natomiast francuska formacja gra w kratke przegrywając każdy ważniejsze spotkanie. Jeśli chodzi o mecz to wydaje mi się że lekkim faworytem będzie to ukraińska formacja, która ostatnio gra na prawdę dobrego Countera.

BET: Na'Vi wygra jedną mape.

mouz vs. LDLC.White

Godz: 18:00

System: BO2

Opis:

Spotkanie wydawałoby się jednostronne, czy aby na pewno? Myszki ostatnio swoją grą nie zaskakują (ogólnie ostatnio praktycznie w ogóle nie grali), LDLC jest drużyną z troche niższej kategorii, lecz moim zdaniem nie jest to powód, żeby im nie zaufać. 

BET: Bardzo niski na LDLC wygra jedną mape.

LDLC.Blue vs. BX3

Godz: 18:15

System: BO1

Opis: 

BX3 jest zdecydowanie lepszą drużyną, jednak dobrze wiemy jak działa system BO1, właśnie w tym systemie jest najwięcej niespodzianek, i myślę że taka niespodzianka może zdarzyć się również w tym spotkaniu. Jednak na ratunek wychodzą nam tutaj bardzo przyjemne opcje na fanobecie. 

Jeśli chodzi o mecz osobiście polecam SKIP, mimo to osoby bardziej zawzięte zachęcam do gry w stronę BX3.

BET: BX3 zdobędzie więcej niż 12.5 punktów.

LC vs. HR

Godz: 19:00

Opis:

LC jest drużną z dużymi ambicjami, widać to chociażby po ostatnim meczu, gdzie z 2 stand-inami pokonali Epsilon w czym pierwszą mape wygrali 16-1! Mimo to trzeba pamiętać że na przeciw stoi również mocna drużyna czyli HR, które mimo tego że gra w kratke nie raz pokazało klase, i udowodnili że ich skill jest na prawdę na wysokim poziomie. 

BET: Niski na HR. Dodatkowo korzystając z dobrych procentów polecam dać że LC ugra jedną mape!

Fnatic vs. G2

Godz: 21:00

Opis: 

Fnatic według mnie jest teraz drużyną najlepszą na świecie, po wymianie dennisa drużyna ta dostała drugie życie, którego do tej pory nie zmarnowała. G2 jest drużyną świetną pod względem aima chociaż brakuje im troche zgrania, dodatkowo grają bez raina którego po raz kolejny zastępuje MUTiRiS. Według mnie jest to spotkanie 60-40% na korzyść Fnatic.

BET: G2 wygra jedną mape.

Opublikowano

05.12.2015

SK vs. TSM 
Godzina: 14:00
Opis: 
Drużyna TSM jest w tym spotkaniu zdecydowanym faworytem. Widzieliśmy wczoraj ich gre pełną błędów, lecz z drugiej strony było SK które wczoraj nie grało nic, nie wiem czy to spowodowane stresem wynikąjacym z LAN-a czy są jakieś inne przyczyny. Tak czy siak myślę że w tym spotkaniu SK nie ma żadnych szans z TSM.
BET: Średni na TSM

NiP vs. Fnatic
Godzina: 17:00
Opis:
Fnatic według mnie aktualnie jest najlepszą drużyną na świecie. NiP to drużyna która miała swoje lata świetności, ale ostatnio radzą sobię losowo, ich spotkania to najczęściej loteria. Myślę że Fnatic jest na to spotkanie bardziej przygotowane, ostatnio wygrywają każdy mecz i myślę że tak będzie również w tym przypadku.
BET: Wysoki na Fnatic.

Więcej meczów później w tym temacie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...