Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Punkty na mapie

Vilche

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć przez cały dzień nawalam w lola ale akutat dzis po 18 pojawiają sie dziwne punkty na mapie na red/blue/dragon/baron, zadają obrazenia jak sie na nie wchodzi i są czerwone, i niebieskie.

Co to k***a jest?

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

Skrypt Ci się popsuł albo coś.

Szczerze to nie mam pojęcia, nie spotkałem się z czymś takim zrobiłbyś screeny tego? Jestem ciekaw xD

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Skrypt Ci się popsuł albo coś.

Szczerze to nie mam pojęcia, nie spotkałem się z czymś takim zrobiłbyś screeny tego? Jestem ciekaw xD

Gram legal bez czitów, wątpie by skrypt komu kolwiek tak zrobił w grze że wchodzisz na punkt i tracisz hp

Zrobiłem demko, bez skanu dodaj jak mozesz bo ja gram dalej

Opublikowano

Gram legal bez czitów, wątpie by skrypt komu kolwiek tak zrobił w grze że wchodzisz na punkt i tracisz hp

Zrobiłem demko, bez skanu dodaj jak mozesz bo ja gram dalej

Z tego co się orientuję to LRF to rozszerzenie replayów MK LoL'a. Nie używam tego więc nie mam jak odtworzyć tego + teraz za ten program lecą perm bany więc radziłbym nie używać jeśli to to. 

Nagraj filmik na youtube i wyślij do random lol moments, zbijesz fortune na wyświetleniach, kappa.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Cześć przez cały dzień nawalam w lola ale akutat dzis po 18 pojawiają sie dziwne punkty na mapie na red/blue/dragon/baron, zadają obrazenia jak sie na nie wchodzi i są czerwone, i niebieskie.

Co to k***a jest?

Grałeś przeciwko/z illaoi?

giphy.gif

Opublikowano

Miałeś takiego "buga" w jednym meczu, czy teraz ciągle tak jest?

Tylko w jednym meczu

Opublikowano

Możliwe, że w najbliższym czasie ukaże się jakiś exploit czy coś. Możliwości jest całkiem dużo, ale obstawiam na jakiegoś cheatera lub zwykłego buga w patchu choć to raczej mało prawdopodobne.

@Spryciash, pasywka Skarnera nie zadaje dmg i nie pojawia się tylko w tych punktach, które wypisał autor.

Opublikowano

Nie mogę odtworzyć demka, a tak bym pokazał screena jak to wygląda. 

Może jakaś nowość ma byc wprowadzona i bugneła się na jedną rozgrywke 

Opublikowano

Grałeś ze skarnerem?

bo pasywka skarnera robi takie punkty na mapie 

Z tego co się orientuję to LRF to rozszerzenie replayów MK LoL'a. Nie używam tego więc nie mam jak odtworzyć tego + teraz za ten program lecą perm bany więc radziłbym nie używać jeśli to to. 

Nagraj filmik na youtube i wyślij do random lol moments, zbijesz fortune na wyświetleniach, kappa.

Grałeś przeciwko/z illaoi?

Raczej nie, na PBE o tym nic nie ma, tak samo w plikach gry.

Dobra załapałem jedno zdjęcie bo nie mogę wyłapać i odtworzyć demka. Na mini mapie zaznaczyłem gdzie znajdowały się te punty, czerowne były wroga, niebieskie zaś już nasze które zadawały i tak dmg

06214071930721733497.jpg

Opublikowano

Jeśli nie ogarnąłeś że ot pasywka skarnera, to na 100% dmg wchodził z naturalnych przyczyn: moby, duże potwory oraz bohaterowie.

Cześć! Życzę Ci dobrego dnia! Uśmiechaj się!

Opublikowano

­Grajac ze Skarnerem/na Skarnera wyświetlają się takie punkty. Dają one tylko wizję, nie zadają obrażeń. Jest to od pewnego czasu, chyba od eventu z Bilgewater, albo ciut wcześniej. Nie wiem dlaczego to powstało.

Opublikowano

­Grajac ze Skarnerem/na Skarnera wyświetlają się takie punkty. Dają one tylko wizję, nie zadają obrażeń. Jest to od pewnego czasu, chyba od eventu z Bilgewater, albo ciut wcześniej. Nie wiem dlaczego to powstało.

To Skarnera pasywka. :v

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...