Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy ta myszka będzie się sprawdzała w CS:GO ?

michuk243

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie, od dłuższego czasu zbieram się na kupno myszy. Mój budżet to 150 zł.

Zainteresowałem się pewną myszką ale mam jakieś obawy.

Nie znam do końca tej marki i nie wiem czy jest polecana, w internecie też dużo nie słychać o tej firmie.

http://procpu.pl/p/1544/22405/thermaltake-tt-esports-saphira-combat-white-myszki-gaming-strefa-gracza.html

Czy ta mysz by się nadała? Czy 3500 DPI to dobrze do gier typu FPS ? (głownie cs go)

Opublikowano

Jezeli chodzi o myszke to nwm na twoim miejscu poczekalbym i dolozyl jeszcze 100 i kupil steelseries rival a w grach typu fps takich jak cs dpi max uzywane (zalecane) to 400 (nie mniej, nie wiecej) :)

Opublikowano

Ja bym brał SS Rival 100, posiadam taką i powiem że na prawdę warto. Od razu czuć że mysz starczy na długo, dodatkowo ręku trzyma się wyśmienicie.

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

Ja gram na a4tech bloody v7m i niby ludzie srają źe lipna że plastik i wogóle ale jak się nie szanuje tylko napierdala w biurki bo ruscy w team to tak jest. Nie brudzi się i nie kurzy można nawet pizze jesc i grac a sie nie zrobi tłusta ani nic. Materiał bardzo fajny w dotyku, pod rękę się fajnie układa kabel można sobie wygiąć w każdą stronę jedyny minus to że na jakimś ciulowym materiale gubi się ale jak kupiłem podkładkę gumową jest gites.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...