Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Windows Vista problem

™DoM1naToR™

Pytanie

Opublikowano

A więc zacznę od początku robiłem format'a dwa dni temu miałem windows'a 10, ale dużo błędów itp chciałem po prostu mieć czysty windows, lecz jak zacząłem formatować nacisnąłem guzik resetuj i nie miałem windows'a nazajutrz poszedłem do szkoły po pytałem kolegów czy mają płytę do windows'a i mieli jedynie windowsa viste, więc zainstalowałem go, lecz była jedna płyta na nim 32 bitowa, a ja miałem 64 bitowy i nie wiem jak zmienić znów na windows'a 10 i 64 bitowy czekam na najlepsze odpowiedzi nagradzam lajkami!!!!

4 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To sobie załatw bo jak myślisz zainstalować system od nowa do którego nie masz instalki ? 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Bez płyty nie dasz rady.

Możesz pobrać z internetu darmową wersję trial windowsa 7, czy jakiegoś innego. Poszukaj na stronie microsoftu.

Nikt tutaj nie da ci linku do pirackiego systemu, ani nie powie ci gdzie coś takiego znaleźć (poza google), bo jest to wbrew regulaminowi. A nikt nie narazi się na bana i % za pomoc tobie.

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...