Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Resetowanie bana

mtts.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejka, dosyć długo nie miałem bana a konkretniej około 3tyg.

Niestety dostałem teraz kolejny raz na 7dni :c

Co ile się ten czas resetuje?

Ma ktoś potwierdzone info?

Z góry, dzięki.

Opublikowano

Co miesiąc obniża się o jeden poziom czyli jak masz teraz 7 dniowy to dostaniesz na 24h po miesiącu.

Właśnie takich mamy redaktorów gry cs, co nie mają zielonego pojęcia o tej grze xD

@ top

Jeżeli dostałeś 7 dni bana i po minięciu bana nie dostaniesz kolejnego przez tydzień to zniża sie o stopien czyli 48h, potem znowu tydzien nie dostaniesz bana i 24h i takciągle.

podsumowując bany resetują sie co tydzień.

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

Właśnie takich mamy redaktorów gry cs, co nie mają zielonego pojęcia o tej grze xD

@ top

Jeżeli dostałeś 7 dni bana i po minięciu bana nie dostaniesz kolejnego przez tydzień to zniża sie o stopien czyli 48h, potem znowu tydzien nie dostaniesz bana i 24h i takciągle.

podsumowując bany resetują sie co tydzień.

Nie będę zaczynał wojny z tobą ale spójrz w swoje posty i stul pysk. 3/4 z tego nie ma jakiegokolwiek sensu. A co do banów to jest tak jak mówię gdyż sam to praktykowałem. Nie pozdrawiam.

Opublikowano

Nie będę zaczynał wojny z tobą ale spójrz w swoje posty i stul pysk. 3/4 z tego nie ma jakiegokolwiek sensu. A co do banów to jest tak jak mówię gdyż sam to praktykowałem. Nie pozdrawiam.

Nie no kulturka pierwsza klasa aż bym zreportował ale nie chce mi się.

Aż sprawdzę jutro jak te bany są bo coś nie wierzę że co miesiąc się resetuje. Jakiś ytber robił o tym film. Chyba matuss albo forlify. Napewno jest na yt

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...