Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z xvm

Gość TermalQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Mam problem z xvm. Gram na dwóch kontach. Na jednym xvm dobrze działa. A na drugim konie na stronie xvm nic nie mogę aktywować?

Tu jest ss z strony

10755214325394729351.jpg

Opublikowano

Każde konto = nowa aktywacja.

Rozumiem alewidzisz ss? Nic nie mogę aktywować 

EDIT

Masz tu całego SS

25766302140967418541.jpg

A 3 dni temu normalnie mi działało 

Opublikowano

Kliknij Activate services. Banalny Angielski...

Tak banalny Czekaj zaraz coś CI pokaże

25766302140967418541.jpg

39282433400137085035.jpg

Na jednym nie mogę aktywować w ogóle , a na drugim mogę

Opublikowano

Spróbuj zrobić to z trybu prywatnego.

Tak samo nic nie pomogło 

A może być to spowodowane małą ilośćią bitew na koncie? Jeżeli tak to nie wiem jak cudem kiedyś mi działało 

Opublikowano

Jest taka możliwość, ale wtedy zazwyczaj nie było widać Twoich statystyk. Dało się aktywować XVM i oglądać staty innych.

Opublikowano

Pograj kilka bitew i powinno się ustabilizować wszystko,ale przed tym wyłącz i włącz ponownie grę.

Jeśli to nowe konto to całkiem możliwe, że musi mieć X bitew, by chodził XVM. Zagranie kilku bitew nic tu nie pomoże. 

Wyczyść ewentualnie wszystkie dane przeglądarki, bo może coś się zapisało ze starego konta. 

Opublikowano

Jeśli to nowe konto to całkiem możliwe, że musi mieć X bitew, by chodził XVM. Zagranie kilku bitew nic tu nie pomoże. 

Wyczyść ewentualnie wszystkie dane przeglądarki, bo może coś się zapisało ze starego konta. 

Trochę jak by pomogło. Mogę aktywować tym. Ale pomimo tego nie wyświetla się na ile dni zostało. Ja nie widzę na tym koncie kto ma ile wn8 i, ile ja mam 

Opublikowano

Trochę jak by pomogło. Mogę aktywować tym. Ale pomimo tego nie wyświetla się na ile dni zostało. Ja nie widzę na tym koncie kto ma ile wn8 i, ile ja mam 

a z innej przeglądarki próbowałeś?

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

Ile masz dokładnie bitew na tym koncie?

Opublikowano

Tak jest zawsze na kontach z małą ilością bitew. Musisz zagrać z ~300 i wtedy będzie.

Opublikowano

Tak jest zawsze na kontach z małą ilością bitew. Musisz zagrać z ~300 i wtedy będzie.

Ok. Dzięki do /cls

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...