Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poradnik Jak Poderwać Dziewczynę

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak poderwać dziewczynę? 6 rzeczy, na które musisz uważać

1307286192bd2dff861.jpg

Czy zdarzyło Ci się, że dziewczyna, którą byłeś zainteresowany nie zwracała na Ciebie uwagi? A może zdarzyło Ci się, że dziewczyna, którą chciałeś zdobyć znudziła się Tobą albo chciała być tylko Twoją koleżanką, a nie kimś więcej?

Czy kiedykolwiek zastanawiałeś się co zrobić, aby zabezpieczyć się przed możliwością odrzucenia przez dziewczynę? Albo co zrobić, aby dziewczyna już od pierwszego spotkania poczuła do Ciebie chemię?

Jeśli tak to mam dla Ciebie… złą wiadomość.

Nie będę Cię oszukiwał. Nie da się całkowicie wyeliminować możliwości odrzucenia ze strony dziewczyny. Zawsze znajdzie się sytuacja, w której będziesz przegrany. Ale z drugiej strony, takie sytuacje zdarzają się bardzo rzadko.Skoro czytasz ten raport to pewnie masz już pewną wiedzę na temat kobiet, bo czytałeś moje raporty i artykuły. Wiesz, że kobiety mają ogromną intuicję i kierują się nią w ocenie mężczyzn. Większości kobiet wystarczy spojrzeć na faceta i już wiedzą, czy są nim zainteresowane, czy nie. Wyciągają wnioski z mowy ciała, wyglądu, ubrania, ogólnej prezencji. To wszystko dla kobiety jest jak otwarta książka, z której czyta charakterystykę danego mężczyzny.

Dodatkowo jeszcze dochodzi typowa ludzka skłonność do szukania potwierdzenia swoich opinii. Każdy z nas to ma. Przykładowo: jeśli poznasz faceta, który zachowywał się jak przygłup na poważnej rodzinnej imprezie, będziesz uważał go za przygłupa praktycznie niezależnie od tego, co zrobi dalej. Nawet jeśli okaże się on poważnym człowiekiem w innych sytuacjach, to będziesz uważał to za wyjątek potwierdzający regułę.

Powinieneś o tym pamiętać, bo jeśli zepsujesz pierwsze wrażenie albo Twój wizerunek jako interesującej osoby nie będzie w jakiś sposób spójny, to możesz narazić się na odrzucenie ze strony dziewczyny.

5 zachowań, które zniecheca kobietę do rozmowy

algyankfandejection.jpg

Czy zdarzyło Ci się kiedykolwiek trafić na osobę, z którą dosłownie nie dało się rozmawiać? Czy zdarzyło Ci się kiedykolwiek rozmawiać z osobą, która nie tylko zanudzała na śmierć, ale jeszcze denerwowała Cię swoim zachowaniem i musiałeś zmuszać się, aby wytrwać do końca?

Zgadnij co? Być może Ty też jesteś typem rozmówcy, którego ludzie odbierają w taki negatywny sposób. Być może Ty popełniasz błędy, które wręcz uniemożliwiają Ci komunikację z kobietami.

Dlatego poruszam ten temat, aby pomóc Ci zapobiec i ewentualnie wyeliminować błędy, które sprawiają, że nie potrafisz rozmawiać z kobietami lub że robisz to w niewłaściwy sposób.

Kiedy pojawi się jakiś niewygodny temat albo zauważysz, że dziewczyna ma odmienne od Twojego zdanie, to po prostu wysłuchaj go i powiedz: “Wiesz co, cieszę się, że masz swoje zdanie na ten temat, to dobrze o tobie świadczy…” i przechodzisz do następnego tematu.

Pamiętaj, nawet jeśli udowodnisz jej swoją rację, to wcale nie wygrasz potyczki, ponieważ ona będzie się głupio czuła i zniechęci się do Ciebie. Szanuj drugą osobę i jej opinię, co nie znaczy, że musisz się ze wszystkimi zgadzać i swoje zdanie powinieneś mieć.

5 sposobów, aby zapobiec odrzuceniu przez kobietę

rejectionblog.jpg

Mów sobie co chcesz, inni mogą mówić sobie, co chcą, ale prawda jest taka, że każdy ma jakąś swoją sytuację,w której czuje się niepewnie i niekomfortowo. Chodzi mi o sytuacje, w której brakuje Ci pewności siebie, nie masz zwyczajnego luzu i jesteś pełen obaw.

Takie sytuacje towarzyszą nam przez całe życie. Na pierwszej randce, na egzaminie na prawo jazdy, podczas rozmowy kwalifikacyjnej. Takie wydarzenia sprawiają, że po prostu zaczynamy się bać, a strach zaczyna nas paraliżować.

Głownie boimy się odrzucenia iw wszystkiego, co się z tym wiąże. Tego, że nie przyjmą nas do pracy, że dziewczyna się znudzi i znajdzie kogoś ciekawszego albo tego, że palniesz jakaś głupotę podczas rozmowy i pracodawca pomyśli, że jesteś idiotom.

Nas oczywiście najbardziej intercesją te sytuacje, które mają miejsce podczas spotkania z kobietą, a jak wiadomo, podczas takich spotkań wiele razy może dojść do tego, że będziesz się czuć niepewnie.

Chciałbym jednak, aby mimo tego, że będę się skupiał w tym artykule na relacjach damsko-męskich nie traktował go tylko w ten sposób. Chciałbym, abyś rady, które zaraz Ci podam, traktował bardziej uniwersalnie, bo są na tyle dobre i elastyczne, że możesz je wdrożyć w inne „poza miłosne” dziedziny swojego życia.

O czym nie rozmawiać z dziewczyną?

3728122696e74a9c94a2.jpg

Poznając problemy mężczyzn z kobietami, zauważyłem pewne charakterystyczne błędy, które powtarzają się w większości przypadków. Spora grupa facetów ma problem z nawiązaniem i kontynuowaniem interesującej rozmowy z kobietą. Nie wiedzą, jak zacząć, o czym dalej rozmawiać i jak zakończyć rozmowę, aby oczarować dziewczynę.

Ale na tym problem niestety się nie kończy.

Widzisz, wielu facetów nie ma problemu w rozmawianiu z kobietami. Nie mają problemów ze znalezieniem tematu do rozmowy. Nie jąkają się, nie zacinają. Podczas spotkania nie zapada niezręczna cisza, gdy oboje nie wiedzą co powiedzieć.

A mimo wszystko wciąż czegoś brakuje.

Wciąż dziewczyna, nawet jeśli początkowo lubi takiego chłopaka, to potem zwyczajnie traci nim zainteresowanie. Ten zupełnie zdezorientowany wpada w frustracje i nie wie, co zrobił źle.

My mężczyźni często działamy z instynktu. Nie przemyślimy czegoś i wykonujemy ruch. W końcu podejmowanie szybkich męskich decyzji to nasza domena. Problem w tym, że nie zawsze taka taktyka jest właściwa, a już szczególnie nie do końca jest dobra przy pierwszych spotkaniach z dziewczyną, która Cie interesuje.

7 sposobów zapobiegania odrzuceniu przez dziewczynę

rejection2.jpg

Nie będę Cię oszukiwał. Nigdy nie jest tak, że można w 100% zapobiec odrzuceniu i zabezpieczyć się przed nim. Owszem są sposoby na to, aby możliwie jak najbardziej zminimalizować ryzyko, ale mimo wszystko zawsze może stać się coś nieprzewidzianego.

Pamiętaj, że kobiety bardzo kierują się swoją intuicją w tym co robią a w szczególności w ocenianiu mężczyzn. W większości przypadków kobiecie wystarczy spojrzeć na faceta i wie czy jest nim zainteresowana czy nie. Wyciąga wiele wniosków po mowie ciała, wyglądzie, ubraniu, ogólnej prezencji. To wszystko dla kobiety jest jak otwarta książka, z której czyta charakterystykę danego mężczyzny i może zdecydować czy go odrzuci.

Oto kilka czynników, które mogą wpłynąć na czy kobieta Cię odrzuci:

Jej nastrój – dokładnie, nie zawsze to, że dziewczyna nie będzie chciała rozmawiać z Tobą w danym momencie znaczy, że ona nie chce w ogóle z Tobą rozmawiać. Czasami ona po prostu może być zła na coś lub nie mieć ochoty na poznawanie kogokolwiek, a już w szczególności jakiegoś faceta (bo np. inny facet wyrządził jej jakieś świństwo). Miej to na uwadze gdy starasz się o dziewczynę, ale niech to Cię nie zniechęca i nie rezygnuj.

Traktuj to raczej jako przeszkodę, która trochę wydłuża Twoja drogę do poznania dziewczyny. Nie bądź nachalny, ale bądź wytrwały.

Twoje ubranie – absolutne minimum, o którym wciąż wielu mężczyzn zapomina. Jak wiesz kobiety zwracają dużą uwagę na swój wygląd. Ale również zwracają uwagę na to, jak wygląda mężczyzna. Jeśli jest niechlujnie ubrany, jeśli ma brudne buty, pogniecioną koszulkę, to są to jasne komunikaty dla kobiety, które one interpretuje (na Twoją niekorzyść).

Nie chodzi mi o to, że masz być super modnisiem, który ubiera się jak model na wybiegu czy żebyś kupował drogie ciuchy z butików. Koniecznie jednak powinieneś zadbać o to co nosisz. Ubranie nie tylko powinno być czyste i pachnące, ale również wyprasowane (oczywiście bez przesady). Zwróć uwagę na swoje buty, bo kobiety mają na ich punkcie obsesję, one również powinny być czyste.

Mowa ciała – przygarbiona postawa spuszczony wzrok i sposób chodzenia jakbyś miał zaraz się potknąć, to nie może dobrze świadczyć o tobie w oczach kobiety.

Sposób w jaki mówisz – ton głosu oraz twój styl mówienia bardzo wpływa na to jak postrzega Cię kobieta. Wiem, nie każdy ma to szczęście, aby być obdarzonym głębokim męskim głosem.

Ale wcale to nie oznacza, że nie możesz w jakiś sposób zmienić jego brzmienia oraz sposobu w jaki mówisz. Możesz sobie z tego nie zdawać sprawę ale np. pod wpływem nerwów zaczynasz mówić za szybko albo brzmisz nie wyraźnie bo urywasz końcówki słów.

To wszystko sprawia, że robisz wrażenie osoby mało pewnej siebie i tym samym robisz negatywne wrażenie.

To co mówisz – czasami to co mówisz może bardzo niekorzystanie wpłynąć na to czy dziewczyna się zainteresuje Tobą czy Cię odrzuci. Widzisz dziewczyny mają ogromną intuicję i często zaraz po wypowiedzeniu kilku pierwszy zdań, potrafią ocenić czy są zainteresowanie mężczyzną czy nie. Krótko mówiąc często w ciągu dosłownie chwili ona podejmie decyzje czy będziesz jej kolegą czy może jesteś materiałem na coś więcej.

Przykładowo na Twoją niekorzyść mogą zadziałać jakieś głupie opowieści, kto ile wypił i kogoś obrzygał. Przechwalanie i zgrywanie się również mogą zadziałać na twoją niekorzyść. Unikaj także przeklinania, opowiadania świńskich rzeczy, które są niesmaczne (jeśli nie jesteś pewien, czy np. kawał jest w dobrym guście, to go nie mów).

Uważaj też na przerywniki w stylu „nie” „wiesz”, „kurde”, które mogą o Tobie źle świadczyć szczególnie jeśli dziewczyna ma zacięcie do literatury

Twoje zachowanie przed podejściem – kobiety zwracają dużą uwagę na to, w jaki sposób ludzie się zachowują i jakie jest ich otoczenie. Jeśli jesteś typem faceta, który siedzi w koncie i gapi się na dziewczyny, a potem kiedy już się zbierze na odwagę podchodzi, to z miejsca będziesz miał trudniej. Po prostu wcześniej zrobiłeś wrażenie nudziarza i faceta, którym mało, która dziewczyna by się zainteresowała. Nie zawsze tak musi być, ale w większości przypadków tak jest.

To samo tyczy się ludzi, z którymi przebywasz. Jeśli trzymasz się z dresami i szemranymi ludźmi, to chociaż byś miał serce anioła i był nieskazitelny, to będziesz postrzegany, tak jak Twoje otocznie.

Zachowywanie się jak łajza – to wiąże się już dalszą częścią relacji z dziewczyną, do której przecież wcześniej czy później dojdzie. Nie popełniaj częstego błędu wielu mężczyzn, którzy po wejściu w związek, stają się marionetkami swoich dziewczyn. Nie oddawaj jej całkowitej kontroli nad swoim życiem. Wciąż powinieneś kontynuować swoje pasje i rozwijać się. Niech ona nie będzie centrum twojego życia, a na pewno staniesz się dla niej bardziej atrakcyjny.

Chodzi tutaj także o nie akceptowanie niegrzecznego i niekulturalnego zachowania (spóźnienia, odwoływanie spotkań bez uprzedzenia). Jeśli nie wyznaczysz konkretnych granic takiego postępowania i zaczniesz pozwalać jej na takie zachowanie, to szybko w jej oczach zmienisz się w łajzę, którą ona może kontrolować.

Tak. Te wszystkie czynniki mogą przyczynić się do tego, że dziewczyna Cię odrzuci. Jeśli chcesz temu zawczasu zapobiec, to pamiętaj o nich i stosuj codziennie, aby stały się częścią twojego życia i osobowości, a nie tylko trikami i technikami, które sztucznie stosujesz.

cech charakteru niezbędnych do oczarowania kobiety w rozmowie

g021princecharming.jpg

Możesz znać najlepsze tematy do rozmowy i pisać na kartce najśmieszniejsze żarty i dialogi. Jednak jeśli nie będziesz miał w sobie odpowiednich cech charakteru, to nie będziesz potrafił wykorzystać tych talentów.

Oto najważniejsze cechy charakteru, które pozwolą Ci dobrze porozumiewać się z kobietami.

Pewność siebie – bez pewności siebie nie masz energii i siły, aby rozmawiać z innymi. Jeśli będziesz miał pewność siebie, będziesz w stanie zaryzykować i otworzyć się podczas rozmowy. Będziesz w stanie pierwszy ją zacząć, a nie tylko będziesz siedział i liczył, że ktoś inny do Ciebie zgada.

Pewność siebie w kwestii interakcji z kobietami jest najważniejsza. Wielu ludzi myśli, że nie potrafi rozmawiać z innymi ludzi, kiedy to tak naprawdę problemem jest brak pewności siebie i nieśmiałość

Poradnik w 100 % nie jest sprawdzone nie mam pewność czy wyjdzie czynie

Mam pomysł daj mi minusa -----

Opublikowano

I Co ty myślisz że ktoś Ci da + czy 5 za skopiowane informacje??

Jak masz zamiar takie bzdury tu zamieszczać to spieprzaj na cybtrzaki.pl

images300.jpgPomogłem ?? to daj +sika
Opublikowano

Kurwa zal, nie no nie mogłem się powstrzymać -,-'

Z poradników podrywać dziewczyny? Do kosza z tym!

Takie rzeczy czytają dzieci, które wszyscy odrzucają *_*

Mam wyłączone wyświetlanie sygnatur :3

Opublikowano

dzięki ! w końcu będę miał dziewczynę h3h3h3h3! A tak na poważnie to skomentuje to w taki sposób jaaaa pierdoleeeeee <_<

Opublikowano

WTF? o.0!!!

zdaje mi się ale Papa Smerf dał już takie coś, ale pisał to sam, czy tam jego dziewczyna, i czytało się to z przyjemnością, ale Copy pastów nienawidzę

@Up zgodze sie to mozna znales na glownej w googlach ;]

ROZJEBAŁEŚ MNIE !!!!

googlenh.jpg

Opublikowano

Jak ktoś potrzebuje poradnika by poderwać dziewczynę to niech w ogóle się nie bierze za to bo laska prędzej czy później takiego pajaca kopnie w dupę - życie na poradnikach raczej się nie udaje!

... jestem jaki jestem - piszę jak piszę - mam gdzieś 5* - nie lubisz mnie to twój problem - jesteś nieudacznikiem wyżyj się i daj mi negatywa ...

GM cieszysz się z 5% - najpierw przeczytaj czym jest spam a potem nagradzaj bucu jeden

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...