Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co mi pójdzie, a co nie?

KaPi666

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, piszę w tym dziale nie innym niż inny. Mam swojego Acer'a już od 2005 roku, i przeżył ze mną ponad 10 lat. Trzyma siędo nadal, bez wirusów (może z małymi błędami wykonanymi przez uparczywość plików metina), czysty nadal płynnie chodzi. Niestety, czasem stare rzeczy się niszczą, i przez ponad sześć lat siedzę na zintegrowanej karcie 128MB. Nie przeszkadza mi to, lecz niektóre gierki w które człowiek chce sobie pograć troche wymagają. Nie chcę odpowiedzi w temacie kup sobie nowy komputer - po prostu takie odpowiedzi nie wnoszą nic do mojego tematu. Chciałbym poznać wasze zdanie na temat tego komputera, i coś co byście mogli polecić - coś wciągającego. Gatunek, i reszta nie mają znaczenia. Ważne, żebym wciągnął się w to na długie godziny.

Sprzęt;
Procesor; AMD Anthlon 64 X2DCP 4000+ 2,10GHz.
Pamięć; 2,00GB.
Karta grafiki; 128MB.

To powinno by chyba wystarczyć, siedzę na tym sprzęcie na Windowsie 7 - więc, problemów z tym zbytnich nie ma.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...