Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z aktualizacjami w S6.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, jakis czas temu kupilem samunsga galaxy s6 ale sie dowiedzialem ze tak naprawde nie mam najnowszego androida na S6 i nie moge zaaktualizowac iz pisze z niby nowe aktualizacje zostaly zainstalowabne. Jesli sa jakies bledy to przepraszam ale walsnie pisze z tel ;d mial ktoa taki proble.?

Opublikowano

Nie masz żadnego problemu z aktualizacjami. Dlaczego masz mieć najnowszego skoro jeszcze pewnie nie ma dla twoje operatora albo regionu.

To twój problem sobie sprawdzić kiedy będą aktualizacje albo czekać aż będzie aktualizacja dla operatora albo regionu w którym jest telefon. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Aktualizacja S6 zajmie jeszcze spokojnie kilka miesięcy, wybrałeś Samsunga to czekaj.

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

Chodzi o to że kolega ma S6 edge i ma najnowszą wersje. Ja mam starszą o 2-3 miesiące chyba tyle że nie edge i że niby dla mojego modelu i tak jest nowa aktualizacja. Czyli do zalezy od operatora? ;d

Opublikowano

Od modelu, serii, daty produkcji, operatora  i docelowego kraju sprzedaży. 

Operatora zależy też od serii, modelu i wiadomo kraju sprzedaży , praktycznie zawsze na końcu są tego typy uaktualnienia.

Najszybciej dostaje sprzęt nie brandowany kupiony normalnie w sklepie, praktycznie w tym samym dniu na całym świecie dla DANEGO MODELU. Zresztą to czasami mało ważne bo każdy producent ma swój soft i sposoby  jak i czas aktualizacji. 

Chcesz wiedzieć kiedy to sobie sprawdzaj fora gdzie tego typu informacje podawane są np XDA, polskie android.pl itp 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...