Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bardzo wysoki ping, tylko w CS:GO

Król Kokorka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam problem, mianowicie prawie zawsze, gdy gram w CS:GO, mam ogromny ping, wahający się w granicach 600-3000 ms (!).

Tak, dzieje się to TYLKO w przypadku CS:GO, dowodem jest poniższy screen:

eAXM02W.png

Mam 64x Windowsa 7 Home Premium, internet - WiFi jeżeli coś jeszcze będzie potrzebne to podam.

Opublikowano

Po pierwsze - graj na kablu, nie pod wifi. Po drugie - spróbuj w cmd wpisać dwie komendy: ipconfig /relase, po chwili ipconfig /renew. 

CS GO PLAYING

Global Elite

Lenovo Y50-70 Geforce GTX 860m Intel i7 4700HQ SSD 240GB + Monitor zęwnetrzny 60hz FHD

Tesoro Aegis X4

Steelseries Kinzu v3

Creative Aurvana Live!

Steam :

http://steamcommunity.com/profiles/76561198056403525

Czasem potrzeba ludzi do mixa/faceita. Zapraszajcie.

Opublikowano

Ale zauważ że masz skoki do 3k pingu poza CS ;] nawet do o2 więc to świadczy o tym że nie tylko w CS masz wysoki ping. Masz kilka możliwości, podłączyć kabel jeżeli masz router, wtfast, cfosspeed, dzwonienie do dostawcy i trucie dupy o naprawę łącza lub zmiana operatora. No chyba że neostrada to normalka

Opublikowano

Zmniejsz Sobie grafikę, nie graj na najlepszej i najwyraźniejszej :) Ja gram na najgorszej, na kompie gdzie mam 32bit i windows 10 :x 800x700 czy ile ty tam masz graj i tyle przyzwyczaisz się po jakimś czasie, a PING może spaść i to o dużo :) A jeśli już na takiej grasz to nwm :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...