Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z grafiką Lesthia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie problem w tym, że ściągnąłem sobie metka wczoraj zagrałem nocke wszystko śmigało cacy, dziś odpalam metka i takie coś

http://scr.hu/3bg7/oyz8a

dodam, że wyrzuciłem wszystkie pliki serwera (tylko jednego metina miałem na kompie) i ściągnąłem od początku, przez chwilę pyka i znowu grafika się załamuję. Mam kartę graficzną Radeon R7 265 2GB w csa pykam normalnie nic się nie psuje, GTA 5 to samo, wie ktoś o co chodzi? Dodam, że działo mi się tak już z pół roku temu, ale myślałem, że to problem serwera i przestałem grać.

80248860681839076892.png

Opublikowano

Siema.
Powiem ci że masz dobrze bo u ciebie metin sie chociarz odpala u mnie wywala całe sterowniki od karty graficznej otóż metin2 jest poprostu za starą grą na obecne karty graficzne. metin ich nie widzi czytałem o tym gdzies na forum PL bo bardzo dużo osób ma takie problemy. Wiem też że polecają sciągnąć starsze sterowniki od karty ale ja tam p******e lepiej skonczyc gre w ten s**t ;D 

Opublikowano

Ustaw w config z Auto na CPU/GPU i zobacz jeżeli nic nie da pobierz microsoft visual c++

Pobrałem, ustawiłem CPU/GPU (raz to raz to) i przez chwilę trybiło obróciłem kamerę w grze i znowu się zbugowało, jakieś inne rady?

80248860681839076892.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...