Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie działające /i /m i wiele więcej

??WarumHure??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pliki netmetina?

Jeżeli tak to są zablokowane te komendy wszelkiego typu, w temacie tych plików gdzieś na dole była informacja jak to odblokować

Opublikowano

Zmień nazwę pliku cmd na cmd2 bodajże w plikach netmetin ten plik jest w folderze source

Nie wiem jak to znaleźć trochę głupi jestem

Pliki netmetina?

Jeżeli tak to są zablokowane te komendy wszelkiego typu, w temacie tych plików gdzieś na dole była informacja jak to odblokować

Przeglądałem 10 razy Ziomuś właśnie nie było, też ktoś miał taki problem ale nie odpowiedział nikt, Tak pliki NetMetina. Czekam Czeam dalej :X

­

tumblr_lvgzgf6IoX1qhsfoio1_500.gif

Opublikowano

To To mistrzu? Co robić dalej? Znaczy trochę źle wszedłem ale w Source jest CMD i tam właśnie / DODAM, że zmieniłem już z CMD na CMD2 i nic nie dałod8zbsa.jpg­

Opublikowano

/home/netmetin/sf/source 

Tutaj zmieniasz z CMD na CMD2 ;)

No zmieniłem, I nic 

Serdeczna Administracjo, NIechcący dodałem ten post proszę o przeniesienie do tego poprzedniego.

­

Opublikowano

Ja p******e, aż taki tępy jesteś nie umiesz sobie poradzić ? To w ogóle się za to nie bierz ziomus... 

Kurw*a Nie rozumiem o co chodzi to nie wiem i mnie nie wyzywaj bo tępy to możesz być Ty i po pierwsze dlatego założyłem ten temat do CHUYA!! Najlepiej stąd wyjdź I nie mów mi co mam robić ;) 

­

Opublikowano

Ktoś coś? Może Co innego?

A sprawdziłeś to:

w kanalach i w logowanie masz pewnie cmd bez symlinkow zmien tez tam nazwe plikow na cmd2

?

Opublikowano

Jeżeli masz dalej z tym problem to po prostu usuń linijki item oraz mob i będzie działać :v

giphy.gif

"Są ludzie, którym szczęście mig­nie tyl­ko na mo­ment, na mo­ment tyl­ko się ukaże po to tyl­ko, by uczy­nić życie tym smut­niej­sze i okrutniejsze." ~ Stanisław Dygat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...