Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co ile ms skok?

Renuś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, chce sobie zrobić autojump na bunnyhopa. Wie ktoś co ile trzeba nacisnąć "spacje" żeby postać skoczyła? Zakładam że ok 0,5 s ale czktoś już to robił i zna dokładnie potrzebny czas? Z góry dzięki ( nie robię makra tylko spacje, a bunnyhopowoać bez tego też potrafię, chce tylko sprawdzić czy się da i jakie są efekty ;])

Opublikowano

O co ty człowieku pytasz? Serio zamierzasz zrobić skrypt, który naciska spacje co ileś tam sekund? Zresztą nie wiem co to znaczy: "nie robię makra tylko spacje", może mi wyjaśnisz co to jest "robić spacje"? Taki skrypt działał by tylko na idealnie płaskiej powierzchni. I nie, raczej nikt czegoś takiego nie robił. Robią tylko skrypt, który powoduje, że raz naciśnięta spacja (przez ciebie) "naciska" się kilka razy i dzięki temu "łatwiej" robić bh (słabe, strasznie słabe - często postać zwalnia, bo nie naciska się spacja w odpowiednim momencie) lub hack, który (nie znam się, ale tak tylko mi się wydaje) sprawdza czy model gracza upadł na jakąś powierzchnie - jeżeli tak to skacze, jeżeli nie to czeka, aż na tą powierzchnie upadnie i w tedy skacze (idealne bh, lepszego nigdy nikt nie zrobi). A czy się da? Da się, da się wszystko jak się potrafi.

Opublikowano

Właśnie chodzi mi o to by spróbować czegoś nowego. Pisze z telefonu więc nie mam podglądu na całość przez co wychodzą skróty myślowe. Nie chodzi mi o to by przeskakiwać pół mapy, tylko 4 -5 skoków na np longu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...