Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BO3] Jak z ilością graczy na serwerach ps3?

muzalk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema otóż mam takie pytanie. Jutro wybieram sie do media Marktu w celu zakupu coda black ops 3 na Ps 3. I mam pytanie do was jak wyglada multi na Ps3 pod względem ilości graczy. Nie będzie problemów ze znalezieniem gry? Proszę o pomoc bo to zaważy czy kupie grę na PC czy ps3.

@Edit mam jeszcze 2 pytanie. Co pod względem grywalności polecacie? Ps3 czy PC ? Dodam ze do Ps 3 mam system głośników bose wiec głos nieziemski. Co polecicie?

Opublikowano

Ze znalezieniem graczy nie będzie problemów tu i tu, lecz pod względem grywalności polecam zakupić na PC jeżeli będzie w miare komfortowa gra.

Ale jeżeli np masz kolegów którzy posiadają PS3 i BO3 to nic się nie stanie jeżeli kupisz na PS3, zawsze będziesz mógł zagrać z kolegami.

Inni mogą mieć inne zdanie, ale dla mnie to

PC>PS3

Opublikowano

Gierka jest po premierze na pewno przez pierwszy rok nie będziesz miał problemów z graniem,dopiero potem będziesz mógł wyrzucić pudełko z grą do kosza bo grywalność spadnie poniżej zera tak jak ostatnich w codach od teryach.

12Z3na4w70uNWDDFCGFCG.gif

Opublikowano

Ja aktualnie mam BO3 Na ps3.Nie pisze ile dokładnie jest graczy ale gdy szuka mi serwera na Free For All to jest:Próba dołączenia do meczu 1 z 39.Dodam że to FFA gdzie jest 10% graczy z wszystkich trybów.NP.TDM-Team Deatchmatch jest 50% więc... Nie ma problemu ze znalezieniem serwera.Wiele osób mówi że PS3 i X360 umarło.To FAKE.Ja polecam PS3 <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...