Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Easy clicker pilne

haker6120

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka!

Potrzebuję pilnie pomocy, chciałbym ustawić sobie na lathestii białą rosę np. na F1 i pelerynki na 3 czy dałoby radę zrobić tak aby symulować klikanie na klawiturze F1, klikanie myszką za pomocą programu easy clicker działa bez problemu jednak nie mogę ustawić opcji aby symulować klikanie klawiatury.

Z góry dzięki za pomoc.

Opublikowano

­Nie za bardzo rozumiem, ale jeśli chcesz żeby program klikał po kolei tam gdzie chcesz to użyj programu GS Auto Clicker.

Tam ustawiasz co ile ma klikać i gdzie.

­

Opublikowano

Chodzi o to że umiem zaprogramować myszkę aby klikała co sekunde w miejsce wskazujące kursorem ale nie umiem zaprogramować klawiatury aby klikała np f1 co sekunde

Opublikowano

Pobierz AutoHotKey

Przykładowy skrypt  co 15 sec wciska 3 i 4 można zmienić na dowolny Numpad0 (0 na klawiaturze numerycznej włączasz i wyłączasz 

Numpad0::SetTimer, Spam, % (i:=!i) ? "100" : "Off"                                  
Spam: 
Send {3 down}{3 up}
Send {4 down}{4 up}
sleep, 15000
return

Ważne skrypt uruchom z prawami Admina 

Opublikowano

Teraz zobaczyłem że symulowanie naciskania klawiszy nie działają w metinie, otworzyłem notatnik ustawiłem sobie żeby klikało np. u, i w notatniku program działał bez problemu, tak samo było z cyferkami, ale gdy próbowałem to przenieść do metina to nic się nie działo, klikanie myszką działa jak najbardziej prawidłowo jednak symulacja klawiatury nie działa w cliencie :/.Ma ktoś jakiś pomysł? :/

Opublikowano

­Nie za bardzo rozumiem, ale jeśli chcesz żeby program klikał po kolei tam gdzie chcesz to użyj programu GS Auto Clicker.

Tam ustawiasz co ile ma klikać i gdzie.

Nie musisz symulować klawiatury, skoro program może kliknąć za Ciebie tam gdzie chcesz, w ustawionym przez Ciebie odstępie czasowym.

Wchodzisz po prostu w Options -> Recording -> Multiple Clicks po czym:

• Click records - ile kliknięć jest zaprogramowanych
  • Clear - wyczyść program
  • Pick Point - dodaj punkt do kliknięcia (wówczas musisz kliknąć myszką tam, gdzie ma kliknąć)
  • OK - zatwierdź zmiany

Zrób tak, aby kliknął raz na pelerynkę, raz na roski czy dopalacze i tyle.

Jak to ustawisz to klikasz F8 i program zaczyna klikać tam, gdzie ustawiłeś wcześniej, oraz w takim odstępie czasu jaki chciałeś.

F8 także zatrzymuje klikanie.

­

­

Opublikowano

Mógłby ktoś podrzucić link do downloadu? :/ Jedyne gdzie znalazłem to komputer świat na którym widnieje komentarz że posiada wirusa, ściągać go czy polecacie inną stronkę? :/

Opublikowano

Mógłby ktoś podrzucić link do downloadu? :/ Jedyne gdzie znalazłem to komputer świat na którym widnieje komentarz że posiada wirusa, ściągać go czy polecacie inną stronkę? :/

Nie ma żadnego wirusa bo stamtąd pobierałem, polecam :)

­

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...