Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z uruchomieniem serwera Mu 97d

tplink01

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam o to taki problem iż odpalam serwer 97d MuServerStartUp odpala się, dokładnie bez błędu gs Online i JointServer tak samo On gdysz wchodzę przez client pokazuje mi się pasek subserver 1

log i pas wpisuje i nie wpuszcza mnie na serwer a na stronie jak spr wpuszcza mnie do konta a w grze nie dlaczego czy ktoś mógłby być łaskawy i mi pomoc odrazu mówię za pomoc dostanie osoba Admina 1 osoba która zna się na rzeczy i ogarnie ten problem nie dla picu :)

zdjęcie dodam dziś na pewno kto może mi pomoc niech odezwie się na priv lub w tym temacie z góry Serdecznie Dziękuję za fatygę. :)

Może coś w sql bazie trzeba zmienić by wpusciło mnie na serwer nie pamiętam bo to mineło już z 3 lata nie bawiłem się i wypadłem z formy tej :)

Opublikowano

Kodowanie MD5...

Jedna strona ma wlaczone MD5 a druga wylaczone. nie chce mi sie zgadywac ktore

edit. w sumie pokusze sie o zgadywanki.

Jesli konto bylo robione w muedicie [tym od skyteamu] to strona ma wylaczone MD5 a join ma wlaczone, jesli rejestracja byla przez strone STMP2, to prawdopodobnie ma ona wlaczone MD5 a join server ma je wylaczone, ect

nie chce mi sie rozpisywac tu calej procedury dot. ustawiania kodowania MD5, jest od tego kupe poradnikow w google

Opublikowano

Kodowanie MD5...

Jedna strona ma wlaczone MD5 a druga wylaczone. nie chce mi sie zgadywac ktore

edit. w sumie pokusze sie o zgadywanki.

Jesli konto bylo robione w muedicie [tym od skyteamu] to strona ma wylaczone MD5 a join ma wlaczone, jesli rejestracja byla przez strone STMP2, to prawdopodobnie ma ona wlaczone MD5 a join server ma je wylaczone, ect

nie chce mi sie rozpisywac tu calej procedury dot. ustawiania kodowania MD5, jest od tego kupe poradnikow w google

masz czas by wejść przez program teamvaver 7 do mnie na kompa i byś zrobił by dało się , wejsc na serwer ?

http://zapodaj.net/4a7fde2e7200d.jpg.htmlo to screen tak konto było robione przez mueditor sky team odpalany jako Administrator systemu :)

+ z www tez i to samo bylo MD5 bez www stmp2 stoi właśnie www

Opublikowano

napisz to jeszcze raz uzywajac chociaz ze dwoch przecinkow, w waznych miejscach bo zlewa sie to jak mleko. Zdalnie nie pomoge bo nie mam na to czasu [defakto dzieli nas takze strefa czasowa]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...