Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WN8.

Ariella

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej !
Jaki możecie polecić czołg do powiększenia WN8 ? Do tej pory grałam Hetzerem, czasami się udało mieć 3k WN8 na mecz, a czasami porażka...może inne lepsze są ?

Opublikowano

T20 kręciłem 5k WN8 z sesji po 10 bitwach niekiedy, więc fajny tenk do poprawienia statów. Generalnie cała linia od T20 do M48 Patton'a to czołgi do nabijania WN8 jeśli umiesz wykorzystać wieże.
Bardziej ogólnikowo: T54, IS-3, AMX 13 90, T20, IS, Pershing, M46 Patton, M41 Bulldog.

Graj tym czołgiem, którym najlepiej Ci się gra, gdzie zawsze co robić i jak postępować, bo wtedy najłatwiej nabijesz sobie WN8. Odpuść sobie czołgi poniżej 6 tieru.

Opublikowano

Jakoś na tym nowym koncie mi się gra lepiej...rozpoczęłam drogę do Panzera E-100, bo już mam VI tier :). Myślę, że tym czołgiem też WN8 sie poprawi :). Tylko aby do VIII tieru,  tam jaki polecacie Ferdka może ???

Opublikowano

Jakoś na tym nowym koncie mi się gra lepiej...rozpoczęłam drogę do Panzera E-100, bo już mam VI tier :). Myślę, że tym czołgiem też WN8 sie poprawi :). Tylko aby do VIII tieru,  tam jaki polecacie Ferdka może ???

Tak średnio na tym staty poprawisz, raz arta dupnie, raz med objedzie, rzadko kiedy TDkami wyniki dobre wchodzą.

Mobilność i działo = dobry wynik, taka prawda o tej grze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...