Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gra długo się wczytuje.

Przemo1992r

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Po okolo ruku chcialem wejsc na CA i poprostu sobie chwile pograc niestety po pobraniu irytuje mnie jedna rzecz - gra strasznie dlugo sie laduje ponad z 5 min a moze nawet wiecej.Podejrzewalem ze moze to byc spowodowane podpietymi kontrolerami usb niestety po odpieciu wszystkich gra laduje sie po takim samym czasie. Jezeli chodzi o pc to kupywalem rok temu wiec klamoty slabe nie sa internet tez obciazony nie jest bo jestem jedybym uzytkownikiem wiec juz sie gubie... Prosze nie pisac mi ze moze trzeba oczyscic dysk lub zdefragmentowac bo to juz wie kazdy i cc tez mam.. Widze ze dzial Ca nie ma juz tyle ludzi co kiedys ale prosze o jakas konkretna odpowiedz.

Zachlapany krwią!

W murach twierdzy - chłód

Katedralny dzwon

Zawieszony w szepcie

Ostatniej spowiedzi ...

Opublikowano

wprowadzili dużo nowych programów anty hakerskich,i chyba każdemu z 3/4 minuty ten ludek leci,szczególnie długo leci po przerwach technicznych :]

fortnite-epic-games-development-news-banner.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...