Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Na jakiej grze wycisne 50+ fpsow na tym sprzęcie?

xFre0123

Pytanie

Opublikowano

Jak w temacie nie mam zbyt w co grac moj sprzet to :

Intel® Core2 CPU 4400 @ 2.00GHz

2047mb ramu

Ati Radeon HD 5400 Series

Chodzi mi glownie o to aby napisac na jakiej fajnej grze w ktora graliscie lub gracie wycisne 50+ fpsow nawet na niskich ustawieniach 

Jezeli potrzeba mowic o czystym kompie to czyscilem tak z 2 miechy temu :v a co do smarowania procesora to nie wiem czy to cokolwiek daje wiec nie bawilem sie w to jezeli daje prosze powiedziec :3

2 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Strona "can you run it" dosyć często przekłamuje także według mnie nie powinna być jakimkolwiek wyznacznikiem. A z gier to na podobnym sprzęcie udało mi się kiedyś pograć w crysisa 2. Jak na taką specyfikację to dosyć ciekawa gierka. Mogę też jeszcze Fallouta 3 polecić.

MY BF3 STATS:

aa-p1234.png

Opublikowano

Daje niższe temperatury dzięki czemu wydłuża żywotność procesora, ważne głównie przy podkręcaniu.

A co do gier, radzę skorzystać z google i jeżeli znajdziesz dla siebie interesującą pozycję wrzuć to na stronę "Can you run it" dzięki czemu będziesz wiedział czy ruszy. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...