Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Stanie na rękach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema 

mialem dluga przerwe i chyba dlatego nie potrafie stac na rekach przy scianie

próbuje już ale zawsze łapie psychobloka że mi sie cos stanie, skrece kark etc xD

probowalem na glowie to prawie zrobilem przewrot

jakies rady? jak stopniowo osiagnac ten stan? wspomne zej estem sprawny fizycznie i nie mam zadnych problemow

Opublikowano

Poproś mame/tate albo kogoś, o podnoszenie powoli nóg przy ścianie, oczywiście musisz się mocno trzymać i najlepiej jakbyś stał na głowie a nie od razu na wyprostowanych rękach. Przede wszystkim próbuj pokonać ten strach, raz spróbujesz i będziesz wiedział że żadnej filozofii tu nie ma

Opublikowano

giphy.gif Podobnie jak na obrazku, tylko ręce zgięte bliżej klatki. prostujesz nogi lekko odrywając od podłogi. Podnoś powoli do góry. Jak już wyczujesz, że pozycja jest stabilna, to podnosisz się z rąk

amazing-yoga-move.gifewentualnie tak o, też prosta metoda, jeśli masz strach to wybijaj nogi nieco niżej.

Handstand-Prep.jpg

vlge7.gif

@Ravoner pls

Opublikowano

rozgrzej sie konkretnie :) ustaw sie pod sciana i stan na glowie podpierajac sie rekami  wygibuj sie na boki, o ile dasz rade prostuj rece zeby z pozycji stania na glowie przejsc do stania na rekach i opuszczaj. Przyzwyczaisz sie do wzorcu ruchowego i poznasz ewentualne zagrozenia, na dodatek nauczysz sie balansu. @1361622928-U485574.pngsprawiedliwosc wstawil 1 obrazek mniej wiecej o to mi chodzi tylko rece blizej glowy 

JEŚLI CZEGOŚ NIE DA SIĘ ZROBIĆ, TO PRZYCHODZI WTEDY KTOŚ, KTO O TYM NIE WIE I TO ROBI.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...