Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Samoloty, czołgi czy razem?

Ephroxis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Krótka piłka, można w war thundera grać mapki z samymi czołgami jak w wot czy tylko i wyłącznie samoloty + czołgi? Nie lubię takich łączonych również w world of warships bo z reguły te samoloty miażdżą z góry tych co na dole, którzy nie mają nic do powiedzenia. Jak więc z tym jest?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

@topic

W arcade mozna jezdzic tylko czolgami lecz po kilku killach mozesz zespawnic sie w bombowcu (Limit 40sec).

W realistic musisz zdobyc wystarczajaco punktow aby zespawnic sie w samolocie (bedziesz mial go dopoki dedniesz)

w simulator masz 2 zycia w czolgu i 1 w samolocie. Mozesz wziasc sam samolot lub sam czolg :P

Ja polecam miecz conajmniej 1 pojazd ktorym mozesz walczyc z samolotami :P Amerykanskie czolgi maja 12.7mm MG ktore dzialaja idealnie przeciw samolotom.

Odpisujesz na moj post? Dodaj @Aintence jesli chcesz abym go zobaczyl.

4F6xoLt.jpg

• 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jeżeli grasz samolotami realistyczne/zręcznościowe gry to czołgami grają boty i jest mała szansa ze ci coś zrobią bo są one przeznaczone jako cele naziemne do zniszczenia. Jeżeli grasz czołgami zręcznościowe/realistyczne to bombowiec może cie uszkodzić ale jak ja czołgami mam przegrane jakieś z 20h to zdarzało mi się to sporadycznie...

49yxrs.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...